SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bortedobbel til nesten fire ganger pengene

Leverkusen og Kevin Volland feirer sammen med Leon Bailey etter at de overraskende slo Bayern Munchen 3-1 i forrige serierunde. (AP Photo/Martin Meissner)

Leverkusen og Kevin Volland feirer sammen med Leon Bailey etter at de overraskende slo Bayern Munchen 3-1 i forrige serierunde. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Leverkusen banket Bayern München sist helg. Fredag tror vi de slår Mainz.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Championship: Sheffield United jakter tabelltoppen i kveld

Oddssingel skiskyting: Norges skiskytterjenter tar sesongens første stafettseier

Oddsstingel 2. Bundesliga: Møller Dæhli og St. Pauli til eventyrlig odds

Oddsdobbel: Bortedobbel til nesten fire ganger pengene

Oddssingel lørdag: Solskjær kan ikke ta noen sjanser

Det er innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss fredag. Det spilles meget viktige kamper i både Championship, Bundesliga, La Liga og Ligue 1. I 2. bundesliga er det toppkamp mellom FC Köln og St. Pauli. Den danske serien sparkes også i gang igjen fredag etter vinterpausen. I tillegg er det VM 500 meter skøyter i Inzell, og det kombinasjon for kvinner i VM i alpint i Åre. I Canmore er det verdenscupstafetter for både menn og kvinner i skiskyting.

NB! Fredag kan du vinne 600 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

FSV Mainz 05 – Bayer 04 Leverkusen S TV 3,60 3,45 1,75 B (spillestopp kl. 2025)

Mainz startet 2019 med to seire. De slo Stuttgart og Nürnberg, men i forrige serierunde gikk de på en smell mot nedrykkstruede Augsburg. De tapte søndagens kamp 0–3.

Til tross for stortapet, har Mainz det syvende beste forsvaret i 1. Bundesliga. De har sluppet inn 28 mål. Det er en brukbar statistikk.

Mainz spilte ikke i cupen i midtuken, så de er uthvilt før Bundesliga-oppgjøret mot Leverkusen. Samtidig skal det sies at de var fryktelig svake i 0-3-tapet sist helg.

Mainz ligger midt på tabellen først og fremst på grunn av en god hjemmestatistikk. De har tatt 16 av 27 poeng hjemme. Mainz er ubeseiret i tre hjemmekamper på rad før fredagens kamp mot Leverkusen.

Det er verdt å merke seg at ingen av de siste seks kampene på Opel Arena har endt uavgjort. Mainz og Leverkusen har vunnet tre kamper hver.

Midtbanespilleren Danny Latza pådro seg en hodeskade sist helg, og han spiller sannsynligvis ikke fredagens match. Den gode nyheten er at kaptein Stefan Bell er tilbake fra suspensjon.

Leverkusen på sin side har også denne uken vist at de er et vanskelig lag å bli klok på. Sist helg imponerte de med å snu 0–1 til 3-1-seier mot mesterlaget Bayern München, men i midtuken røk de ut av cupen da de tapte 1–2 mot 2. Bundesliga-laget Heidenheim. Leverkusen ledet til pause, men tapte likevel.

Se alle sesongens nye Leverkusen-drakter her!

Leverkusen har vist bra takter i de siste bortekampene. De har vunnet de to siste bortekampene mot Schalke 04 (2–1) og Wolfsburg (3-0).

De mangler kaptein Lars Bender, og trolig vil talentet Kai Havertz bli plassert på benken.

Leverkusen har det beste laget, men de har hatt en tendens til å miste poeng i kamper hvor de er store favoritterJeg tror likevel at de tar alle tre poengene i fredagens match. Mainz har lite å spille for, mens Leverkusen jakter fjerdeplassen i 1. Bundesliga som gir Champions League-spill neste sesong.

Det er bare Dortmund og RB Leipzig som har scoret flere ligamål enn Bayer Leverkusen etter vinterpausen. Jeg er overbevist om at de tar tre poeng i denne kampen. Oddsen for Leverkusen-seier er 1,75. Det er litt tynt som singeltips, men jeg bruker det i en flott dobbel.

Klikk her for å levere dette spillet

Dijon – Marseille 3,00 – 3,20 – 2,13 B (spillestopp kl. 2040)

Marseille har vært en klubb i totalt kaos etter en rekke svake resultater gjorde at fansen snudde seg mot dem. De gjorde Stade Vélodrome om til en trykk-koker med aggressive bannere, hatske sanger og til og med fyrverkeri. Mot Lille protesterte supporterne med å kaste fyrverkeri inn på banen.

Det gjorde at Marseille måtte spille tirsdagens hjemmekamp uten tilskuere på tribunen. Dermed sto 67 000 seter tomme når Bordeaux kom til den franske havnebyen.

Marseille vant kampen mot Bordeaux 1-0, og det var lagets første hjemmeseier siden november. Spørsmålet er nå om de klarer å løfte seg på bortebane.

Se alle sesongens nye Marseille-drakter her

Kampen mot Bordeaux var et langt steg i riktig retning for Marseille. Forsvarstreeren med Hiroki Sakai, Duje Caleta-Car og Boubacar Kamara var solid i den kampen. Nå spilte Marseille mot ti mann i store deler av kampen, men backtreeren ble sjelden satt på prøve.

Også offensivt var det positive tendenser i Marseille-laget, til tross for at verken Thauvin, Payet eller Balotelli spilte kampen. Morgan Sanson og Maxi Lopez briljerte på midtbanen, og klarer de å gjenskape prestasjonen mot Dijon vil laget fra sennepsbyen få problemer, tror jeg.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Ny trener-effekten har løftet Dijon. Antoine Kombouaré ble nylig ny trener i Dijon, og den tidligere Guingamp-treneren har sørget for at laget har vunnet tre av de seks siste kampene, men bare én av seirene har kommet i Ligue 1.

I ligaen har Dijon bare vunnet én av de siste seks kampene. Det er ikke godt nok hvis de skal overleve på øverste nivå i fransk fotball. De ligger nemlig kun to poeng over nedrykksstreken før fredagens match.

Problemet i sennepsbyen har vært at laget scorer for lite mål, men trenerskifte har gjort at Naim Sliti har funnet scoringsformen. Han har nettet fire ganger etter at Kombouaré tok over som trener.

Dijon er ikke noe bra hjemmelag. De er faktisk det femte dårligste hjemmelaget i ligaen. Marseille har ikke vært særlig sterke på bortebane heller, men de har større kapasitet i mannskapet sitt.

Dijon tapte det omvendte oppgjøret 0-2, og Marseille har en god statistikk på Stade Gaston-Gérard. De har nemlig vunnet de tre siste bortekampene mot Dijon.

Jeg tror de tar sin fjerde borteseier mot dem fredag. Oddsen er 2,13, og det er spillbart. Jeg bruker den i en dobbel sammen med Leverkusen.

Fredagens dobbelttips er Marseille + Bayer Leverkusen. Denne kombinasjonen gir deilige 3,73 i odds. Spillestopp er klokken 2025.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken