Spyttet og sparket på politiet

Artikkelen er over 3 år gammel

Da patruljen ville pågripe mannen kjempet han imot.

DEL

– Han har tilbragt natten i arresten og skal avhøres i løpet av dagen, sier Hans Eirik Thue, operasjonsleder i Hordaland Politidistrikt.

Politiet fikk melding om at mannen laget bråk på Narvesen på Lido-hjørnet i 01-tiden i natt.

– Mannen satte kursen mot Zachen. Vi sendte ut en patrulje til Fisketorget. Men han nektet å roe seg da de dukket opp. I stedet valgte han å spytte mot tjenestemennene. Etter pågripelse sparket han også en av dem, forteller Thue.

Mannen hadde 20 gram hasj på seg da han ble pågrepet.

Klikket på konsert

En mann i 40-årene er også pågrepet etter at han klinket til en annen mann under konserten med Stage Dolls & Return i idrettshallen i Bøvågen på Radøy i natt.

– Det var mange folk på konserten. Mannen slo til en annen mann i hode. Slaget påførte offeret et lite hukommelsestap. Han som slo, sitter i kjelleren og skal også avhøres i løpet av dagen, fastslår Thue.   

Også andre steder i Bergen er det meldt om voldshendelser i løpet av lørdagsnatten.

På Lindås ble en ruset mann i 20-årene arrestert av politiet klokken 01.30 etter vold på en privat adresse.

– Her dreier det seg om familieforhold, sier Thue, uten å utdype videre. 

Kompiser havnet i krangel

I Follese på Askøy havnet to kamerater i krangel. Den ene ble hentet av ambulanse, den andre av politiet.

– Her er forklaringene om hva som faktisk har skjedd motstridende. Hovedmistenkte sitter i arrest, mistenkt for kroppsskade. Den andre mannen ble kjørt til legevakten av ambulansepersonell. Han fikk et kutt i pannen etter et slag, sier Thue.   

To mannlige bilførere ble også tatt for promillejøring i natt. Den første, en mann i 50-årene ble stoppet like etter midnatt i Austevoll. Den andre, en mann i 40-årene ble tatt i Bergen sentrum, like etter klokken 01.00.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken