SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brann slår tilbake på hjemmebane

Haugesund  20190615.
Brann får tilbake Vito Wormgoor. Det er viktig. Her jubler han sammen med Daouda Bamba og Veton Berisha (t.h)etter å ha scoret mot Haugesund. 
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Haugesund 20190615. Brann får tilbake Vito Wormgoor. Det er viktig. Her jubler han sammen med Daouda Bamba og Veton Berisha (t.h)etter å ha scoret mot Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brann har hatt en elendig høst, og det hele toppet seg 0-6-tapet i Drammen. De trenger en opptur foran hjemmefansen.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddsdobbel: Brann slår tilbake på hjemmebane

Oddstips Eliteserien: Strømsgodset lever farlig

Oddstips PL: Leicester tar opp kampen med Liverpool

Oddstips PL: Manchester United leverer alltid på Old Trafford

Søndagskupongen: Vanvittig nedrykksdrama i Eliteserien

Søndagens langoddsprogram byr blant annet på samtlige åtte kamper i den vanvittig spennende siste serierunden i Eliteserien, der seks lag kjemper for å unngå nedrykk. I tillegg er det tre kamper i Premier League med blant annet Manchester United i aksjon hjemme mot Aston Villa. I Spania er det toppkamp mellom Atletico Madrid og Barcelona, mens det også spilles en rekke kamper i Serie A. Start tar imot KFUM Oslo om retten til å spille kvalik til Eliteserien. Ellers er det masse vintersport på menyen.

NB! Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Mjøndalen - Vålerenga H 1,75 (spillestopp kl 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Mjøndalen er nest sist før den siste serierunden, men med tre poeng her vil de passere Lillestrøm eller Sarpsborg 08 og minimum sikre seg kvalik. Og dersom ikke både Tromsø og Strømsgodset vinner sine kamper, vil de avansere til sikker plass. Kun en seier på de ti siste seriekampene, men den var til gjengjeld meget viktig da de slo Ranheim 3-1 hjemme i forrige hjemmekamp. Ingen fravær av betydning.

Trøstesløs høst for Vålerenga som står med 1-7-7 på sine 15 siste seriekamper. 2-4 hjemme mot Molde sist søndag og på bortebane står laget med 0-4-3 på sine sju siste og 2-6-6 totalt. Jonathan Tollås Nation, Ivan Näsberg og Herolind Shala er ikke med til sesongavslutningen.

Mjøndalen har alt å spille for og må ha gode vinnersjanser mot et desillusjonert Vålerenga. 1,75 i hjemmeodds er dog ikke rare greiene, så vi kombinere Mjøndalen-seier med en annen kamp fra Eliteserien.

Lag kode Kopier kode

Brann - Viking H 1,80 (spillestopp kl 17.55)

Til tross for 56-44 i ballinnehav og 7-8 i sjanser (Branns tall nevnt først) røk Brann hele 0-6 borte mot Strømsgodset sist søndag. Det var ikke overraskende at et Brann-lag uten noe å spille for tapte, men tapssifrene overrasket. Ligger på en meget skuffende 7. plass og det er misnøye med trener Lars Arne Nilsen i Bergen nå. Moderate 5-6-3 på hjemmebane, men gjorde en av sine beste hjemmekamper mot Odd i den forrige hjemmekampen det det ble 1-0 seier. Vito Wormgoor er tilbake etter karantene.

Viking ender på 6. plass og har overrasket det som kan krype og gå av eksperter her til lands etter opprykket fra OBOS-ligaen i fjor. Har stått for en feiende flott fotball i tillegg og godt over 13 000 tilskurere var på plass de gjorde sin siste hjemmekamp for sesongen med 2-2 mot Rosenborg sist søndag. Har dog vært klart best hjemme og har ikke bedre enn 3-4-7 på bortebane. Neste søndag venter cupfinale mot Haugesund. Bjarne Berntsen vil garantert rokere litt på sitt lag til den siste seriekampen og Viking har ingenting å spille for. Kaptein Zlatko Tripic må sone karantene for gule kort, mens Tommy Høiland har trent hele uken og kan få spilletid etter å ha vært med skade noen uker.

NB! Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Viking nedprioriterte bortekampen mot Kristiansund som var fire dager før semifinalen mot Ranheim og det er ingen grunn til å tro at Viking løper sokkene av seg på Brann stadion søndag kveld. Brann får tilbake Wormgoor og trenger en opptur foran hjemmefansen i sesongens siste kamp. 1,80 på hjemmeseier er helt greit og kombineres med seier til Mjøndalen. Totalodds på denne dobbelen 3,15.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken