Gå til sidens hovedinnhold

Brann slo Sogndal 3-2

Artikkelen er over 2 år gammel

Slik var den fuktige treningskampen på Bømlo.

BØMLO: 1. omgang på Sentralidrettsanlegget på Bremnes var lenge en begredelig affære, i et tidvis høljende regnvær og med et fravær av sjanser.

Men etter 24 minutter fikk Veton Berisha en mulighet som definitivt var av det gedigne slaget. Utrolig nok ventet Brann-spissen så lenge at skuddet ble blokkert. Og så kontret Sogndal.

De flyttet ballen mesterlig og kjapt frem til en to mot en-situasjon, som Sigurd Haugen avsluttet med en fin kjipp over Håkon Opdal og til 1-0-ledelse til sogningene.

LES OGSÅ: Benkesliteren alle lytter til

Svakt av Sogndal-keeper

Men om Veton Berisha ventet for lenge i forkant av at Brann kom under, ventet kke rødtrøyene lenge før de slo tilbake. For tre minutter etter at de tok ledelsen, var Sogndal-keeper Håvard Hetle både klønete og uheldig. Med Mathias Dyngeland borte på landslagsoppdrag fikk reserve Rutlin sjansen, men etter 27 minutter lot han en høy ball sprette i tverrligger i stedet for å slå den over mål.

Resultatet ble at Gilbert Koomson fikk ballen sprettende fint på lissen, og enkelt kunne sette inn utligningen til 1-1.

Saken fortsetter under høydepunktene.

 

Slo Wormgoor i luften

Brann byttet fem mann i pausen, og flere skulle det bli - til sammen åtte i løpet av omgangen. Sogndal brukte også hele benken, men det ble likevel nok av action de siste 45.

Les også

Geddi: – Vi må se til Bergen!

Etter 53 minutter slo Martin Ramsland Vito Wormgoor i luften, og stanget inn 2-1 til Sogndal. Men Brann slo tilbake, med en kar som har vært opptatt av alt annet enn fotball de siste dagene.

Bamba fikk datter

For i helgen har Daouda Bamba og samboer Frida Mikalsen Strøm fått sitt første barn, en liten datter. Men den nybakte faren ble med til Bømlo, og satte inn utligningen til 2-2 på straffe etter 79 minutter.

Fire minutter senere sendte Amer Ordagic i vei en avslutning etter corner som så ut til å være på vei i mål. Sogndals Alioune Badou prøvde å klarere, men endte med å skli ballen i eget mål.

LES OGSÅ: «LAN» hyller Berishas vinnerskalle

Mikael Berg Kvinge (15) fikk sin debut for Brann mot slutten, men måtte av banen med en skade. Da kom Bremnes-spiller Stian Ytrøy på banen, det var avtalt på forhånd som en gest til arrangørklubben.

Treningskamp, altså, som endte 3-2 til Brann en fuktig ettermiddag på Bømlo.

Fakta

Brann - Sogndal 3-2 (1-1)

Treningskamp. Sentralidrettsanlegget. Dommer: Kai Erik Steen, Gneist. Gult kort: Kristoffer Løkberg, Brann. Stefan Antonijevic, Sogndal.

Mål: 0-1: Sigurd Haugen (25.), 1-1: Gilbert Koomson (27.), 1-2:Martin Ramsland (53.), 2-2: Daouda Bamba (78.), 3-2:Selvmål, Alioune Badou (81.).

Brann (3-5-2): Håkon Opdal (Eirik Holmen Johansen fra 46.) - Christian Eggen Rismark, Bismar Acosta (Jesper Löfgren fra 46.), Vito Wormgoor - Gilbert Koomson (Andreas Mjøs fra 65.), Kristoffer Løkberg (Amer Ordagic fra 46.), Ruben Yttergård Jenssen (Kristoffer Barmen fra 46.), Petter Strand (Mikal Kvinge fra 65./StianYtrøy fra 81.), Thomas Grøgaard - Henrik Johansen (Daouda Bamba fra 46.), Veton Berisha (Ludcinio Marengo fra 65.).

Kommentarer til denne saken