Gå til sidens hovedinnhold

Brann tester «plan B» på Bømlo

Artikkelen er over 2 år gammel

Spiller med tre stoppere, her er laget mot Sogndal. Kampen ser du på BA.no, sendestart kl. 14.50!

BØMLO: Brann kommer nok til å bytte en del i løpet av kampen, men stiller bortimot toppet fra start i treningskampen mot Sogndal på Bømlo søndag.

Her er laget (3-5-2): Håkon Opdal - Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Christian Eggen Rismark - Gilbert Koomson, Kristoffer Løkberg, Ruben Yttergård Jenssen, Petter Strand, Thomas Grøgaard - Veton Berisha, Henrik Kjelsrud Johansen.

Kristiansen ikke klar

Lars Arne Nilsen sender altså utpå alle sine tre beste stoppere, og alt tyder på en 3-5-2-oppstilling. Dette er et oppsett «LAN» har beskrevet som sin plan B i forhold til sin vante 4-3-3-formasjon.

Han hadde blant annet suksess med å sende laget ut slik i 2-1-seieren mot Kristiansund i vår.

Les også

Geddi: – Vi må se til Bergen!

 

Daouda Bamba starter på benken på Sentralidrettsanlegget på Bremnes, men kommer garantert innpå, det kan fort skje i pausen.

En som ikke kommer inn er Ruben Kristiansen, som ennå ikke er i full trening etter lyskestrekken han fikk i Bodø 19. mai.

En av de siste for Marengo

Ludcinio Marengo er på benken, og kan få spilletid selv om kontrakten hans nærmer seg slutten. Kristoffer Barmen starter også på benken, men er helt spilleklar etter nakkeproblemene han slet med i vår. 

Kommentarer til denne saken