Som kjent har de vinterlige forholdene gjort at også denne cuprunden er flyttet fra Stadion til kunstgresset på Åsane Arena.

At Brann da kun har 3000 billetter å selge til sine supportere, virker likevel ikke å skape store problemer. Pågangen har vært sånn passe.

– Vi har cirka 1000 billetter igjen og vi håper og tror at vi kommer til å selge dem innen kampstart, sier Therese Rygg, kommersiell ansvarlig i Brann, til BA torsdag ettermiddag.

Onsdag klokken 12 startet salget for klubbens 6000 partoutkortinnehavere. De resterende billettene ble lagt ut for åpent salg torsdag.

Litt skuffet over salget

Etter fjorårets poengrekord og opprykk, har klubben bare fortsatt oppturen i vinterens treningskamper. Søndag cuptriumf over Haugesund gjør at Brann nå bare er to seire unna en cupfinale i mai. Likevel er det altså ikke rift om billettene.

– Litt skuffende?

– Ja, men vi er ikke vant til å selge billetter til Åsane Arena. Det er nok flere faktorer som spiller inn. Vi har blant annet forstått at søndag kveld klokken 20 ikke er et ideelt tidspunkt for barnefamilier, svarer Rygg.

Jakter første semifinale på 13 år

Skulle Brann slå Sandefjord, er de klare for sin første semifinale siden 2012. I semifinalen 26. april venter eventuelt vinneren av Stabæk og Molde.

Molde som motstander vil gi Brann hjemmekamp, Stabæk gir bortekamp. Det er ikke spilt en semifinale på herresiden i Bergen siden 1998!

– Skulle vi få en semifinale på Stadion forventer vi at det blir full kok. Uansett er cupen en god inntektskilde som vi ikke har budsjettert med. Selv om vi må leie Åsane Arena, er også kvartfinalen noe vi tjener på, sier Rygg.