Klokken 1130 i dag var det fortsatt rundt 500 billetter igjen til kveldens oppgjør mot Strømsgodset på Stadion, 350 av disse billettene er ståplasser.

FÅ HJEMMETAP: Brann har oddsene på sin side før kveldens kamp. På de 19 siste kampene mellom Brann og Strømsgodset i Bergen har drammenserne kun vunnet én gang.

Brann er et av de beste hjemmelagene i eliteserien. De har ikke tapt på Stadion i den hjemlige serien siden 22. oktober 2006.

Da tapte Brann 1-3 mot Rosenborg og måtte si endelig farvel til seriegullet det året, men siden har ikke rødtrøyene tapt i sin egen festning. Før kveldens hjemmekamp mot Strømsgodset har Mons Ivar Mjeldes mannskap spilt 15 hjemmekamper på rad i serien uten tap.

PASSE FORNØYD: Mons Ivar Mjelde var passe fornøyd med gårsdagens treningsøkt. Han er innforstått med at Brann har fått et favorittstempel foran kampen i kveld.

- Vi er favoritter og det må vi vise at vi takler. Jeg er sikker på at spillerne er revansjesugne etter kampen mot Aalesund. Nå har vi muligheten på vår egen bane, med 17 000 tilskuere i ryggen. Det gir oss ekstra krefter, forklarer Mjelde til BA.