Austin blir i Brann

Rodolph Austin jubler etter sin drømmescoring under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Brann på Ullevaal stadion søndag kveld.

Rodolph Austin jubler etter sin drømmescoring under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Brann på Ullevaal stadion søndag kveld. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Rodolph Austin har signert en fireårig avtale ut 2012 med Brann.

DEL

Den 23 år gamle spillere har vært på utlån til Brann så langt, og Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen er svært glad for å ha sikret seg Austin som fast spiller på laget.

– Vi er veldig glade for dette. Det har allerede vært andre klubber som har vist interesse for ham, sier sportssjef Roald Bruun-Hanssen til BA.

Brann kunne ventet til utlånsperioden utløp for de tilbød jamaicaneren ny kontrakt, grunnet deres opsjon på ham. Men for å være på den sikre siden sluttførte de avtalen allerede nå.

Da nyheten ble kjent, sa Bruun-Hanssen til klubbens nettsted at usikkerheten rundt Austins fremtid i klubben kan ha preget både 23-åringen og trenerne.

Ved å gjøre dette håper vi å skape ro rundt laget og spillerne. Signeringen er veldig positiv og spennende for oss, sier han til BA.

Han har stor tro på spillerens fremtid i klubben.

UNG OG LOVENDE: – Han er ennå ung og er et fremtidspotensial. Jeg håper han vil fortsette utviklingen og imponere i Brann. Det er ikke utenkelig at en stor klubb i utlandet kan komme på banen i fremtiden, men akkurat nå gleder vi oss over at vi har Rudy her hos oss, sier han til Brann.no.

Også Brann-trener Steinar Nilsen er glad for å ha fått en permanent avtale med Austin.

– Dette er noe klubben har jobbet hardt for å få til, og jeg er selvsagt meget tilfreds med at alt har falt på plass. Rudy er en meget god spiller som vi kommer til å få stor nytte av de neste sesongene, sier Nilsen til Brann.no.

Artikkeltags