Barmen søker mer spilletid

Artikkelen er over 5 år gammel

– Jeg regner med jeg forbedret søknaden min, sier Kristoffer Barmen (18). Se sammendrag og målene her.

DEL

Sykkel VM-tilbud: Få to uker med BA levert hjem gratis

Brann slet med å skape sjanser mot Strømsgodset søndag kveld. Foruten en god sjanse til Fredrik Haugen i første omgang, og en ”sjanse” til Oumar Niasse da han kom alene med Adam Larsen Kwarasey, skapte Brann så godt som ingenting mot Godset.

Men en mann kunne likevel ikke la være å smile etter kampen selv om Brann hadde tapt sin tredje kamp denne sesongen.

Kristoffer Barmen kom inn etter 65 minutter da han erstattet Fredrik Nordkvelle. 18-åringen kom inn med friske bein og involverte seg umiddelbart. Men et lite kreativt Brann-lag slet fortsatt med å skape sjanser.

På overtid kom karrierens høydepunktet for 18-åringen. Etter en corner fra Bentley falt ballen perfekt til Barmen som kunne pirke inn reduseringen for Brann.

– Det var gøy å få mitt første seriemål. Det er alltid kjekt åpne målkontoen, men dessverre kom målet litt for sent, sier Barmen til BA.no etter kampen.

GODE INNHOPP

18-åringen kom også inn i bortekampen mot Molde for en liten uke siden. Der kom han til en dobbelsjanse på overtid, men dessverre ble det null i noten for Barmen. Med scoring på overtid mot Godset håper Barmen at det blir lagt merke til hos Rune Skarsfjord & co.

– Jeg regner med dette forbedret søknaden min om mer spilltid. Vi får se hva trenerteamet sier fremover, sier han.

Barmen har fått skryt av Skarsfjord for hans evne til å skape sjanser. Selv om det ble bom i Molde, trengte han bare én sjanse til for å åpne målkontoen i Bergen.

– Det viser at jeg er målfarlig. Jeg trengte bare én sjanse til, sier 18-åringen og smiler lurt.

TAPT ALLE

Barmen var naturligvis skuffet over at Brann tapte sin tredje kamp av fire mulige. For ham er det ekstra surt. Han har fire innhopp i eliteserien. Alle har endt med tap.

– Det ser ikke helt bra ut, men jeg må bare forsøke å gjøre det beste jeg kan når jeg får sjansen, forteller Barmen.

Artikkeltags