- Bergenserne fortjener en fridag

Martin Andresen.

Martin Andresen. Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Martin Andresen hiver seg på kravet fra LO og Trude Drevland om gullet kommer hjem på mandag.

DEL

I går skrev BA at fagforeningsgrupper og næringslivsfolk mente at bergenserne burde får en ekstra fridag, til å feire et seriegull. Dette var den store «snakkisen» blant bergenserne i går.

Også Martin Andresen hadde lest lørdags-BA. Han trekker på smilebåndet når han blir konfrontert med saken. Han innrømmer at han egentlig er på parti med de aktuelle personene.

ER FOR: Landslagskapteinen forstår at bergenserne trenger en lang natt på å få utløp for gleden etter 44 år i skyggenes dal.

– Hehe. Ja, jeg er for at bergenserne får en fridag, smiler brannkapteinen til BA.

– Det har de fortjent, legger Andresen til.

Brannkeeper Håkon Opdal er enig med sin kaptein. Det første seriegullet siden 1963, mener han fansen bør få lov til å feire.

– Det hadde jo vært kjekt for bergenserne med en fridag. De fortjener det så absolutt, mener Opdal om gårsdagens førstesideoppslag.

FRI PÅ TIRSDAG: Mons Ivar Mjelde orket ikke å snakke om fridager i går. Han tenker bare på det som skal skje ute på stadiongresset i morgen.

– Nei, det med fridager vil jeg ikke mene så mye om. Vi må ikke bry oss om ting som kan være en avsporing for oss. Vi har kun fult fokus inn mot kampen mot Lyn på mandag, sier treneren til BA.

Selv om Brann ikke har tenkt på fridager etter et eventuelt seriegull, så får spillere og trenere uansett fri etter mandagens kamp. Da kan Brann være seriemester.

– Vi har fri på tirsdag, men det har vært planlagt i lang tid, forsikrer fokuserte Mjelde.

Artikkeltags