Brann har ikke råd til Seyi

Artikkelen er over 13 år gammel

Wolverhampton vil gjerne selge. Men Brann kan dessverre ikke kjøpe Seyi Olofinjanas tilbake.

DEL

Ifølge Seyi Olofinjanas agent Didier Frenay kan det bli aktuelt for nigerianeren å gå til en toppklubb i Skandinavia. Brann vil, men får det ikke til.

SVÆRT POSITIV

Svært få Brann-spillere har etterlatt seg et så til de grader positivt inntrykk i Bergen som Seyi Olofinjana.

I halvannet år dominerte han i eliteserien før han ble solgt til Wolverhampton for nær 22 millioner kroner.

Men oppholdet i England har etter hvert blitt en nedtur for eleganten. Manageren som kjøpte Seyi, Dave Jones, ble kjapt erstattet av Glenn Hoddle. Han er ikke på langt nær like begeistret for nigerianeren.

Nå er «Olof» til salgs. Prislappen skal ligge på rundt halvparten av det Wolves betalte sommeren i fjor.

- Det kan godt være han skifter klubb i dette overgangsvinduet, sier Olofinjanas agent Didier Frenay til BA.

- Da har vi to muligheter. Enten å ta ham til en toppklubb i en liten liga som i Skandinavia, Belgia, Nederland eller Sveits. Eller at han går til en middels god klubb i en god liga som for eksempel den franske. Toppklubber er det nok ikke lenger mulig å selge ham til, erkjenner Frenay.

HAR SJEKKET SEYI

I Skandinavia er det få klubber som kan betale en overgangssum på ti-tolv millioner kroner. Brann er en av dem, og sportssjef Per-Ove Ludvigsen innrømmer at de har gjort sine undersøkelser. Men i Idrettsveien konkluderte man kvikt med at prislappen ble for høy.

- Vi fikk fort et inntrykk av at dette tåler ikke lille Brann, sier Ludvigsen enkelt.

Brann måtte svidd av alle Scharner-pengene for å kjøpe midtbanemannen. I tillegg måtte de funnet ekstraordinære lønnsmidler. For nigerianeren har godt betalt...

Etter det BA har grunn til å tro er danske FC København den eneste skandinaviske toppklubben som har råd og lyst til å hente Olofinjana.

Artikkeltags