- Man må jo se «The Boss», kommer det kontant fra Jan Gunnar Solli.

Telemarkingen er en av de mest musikkinteresserte hos rødtrøyene og oppfordrer bergenserne til å sikre seg billetter til konsertene som trolig blir sommerens happening i Bergen.

- Jeg vil ikke akkurat karakterisere meg som det største konsert-mennesket, men når så store navn kommer til byen, føler jeg meg nesten forpliktet til å dra.

- Arrangørene skal ha skryt for at de klarer å trekke så store navn, så nå bør folk kjenne sin besøkelsestid, sier Solli etter at gladnyheten nådde frem til spanske Marbella.

Solli ramser opp Springsteen-låter i fleng når BA prater med ham.

- Jeg har hørt veldig mye på det Seeger Sessions. I begynnelsen virket musikken litt sær, men etter hvert som man hørte mer ble det bare bedre og bedre. Til slutt likte man alle sangene på albummet, fortsetter musikkelskeren.

KULESTE I TO SKO: Men Solli er langt ifra den enseste i Brann-troppen som kommer til å ligge langflat etter konsertbilletter i tiden fremover. Også Cato Guntveit, Håkon Opdal, Kenneth Udjus og Gylfi Einarsson sier alle de har tenkt seg til Koengen 9. eller 10. juni.

- Jeg var på Valle Hovin og så han i fjor. Jeg har veldig lyst å se ham igjen, medgir Cato Guntveit.

- Hva er det med Springsteen som gjør ham så populær?

- Jeg har vokst opp med ham. Han var den kuleste som sto i to sko da jeg var ung. «Dancing in the dark» og «Born in the USA» var giganter som fikk meg til å oppdage musikken, forteller 33-åringen.

STØRST AV ALLE: Håkon Opdal mener Springsteen-konsertene blir Bergens største kupp på musikkfronten gjennom tidene.

- Han er ikke den jeg hører mest på, men jeg synes han er veldig bra. En av de beste som har komt til Bergen. Bedre enn alle som har vært der til nå.

Fjorårskaptein Eirik Bakke skal også til Koengen, men for ham var ikke Springsteen førstevalget?

- Jeg skal gå. Men helst skulle jeg hatt Olav Stedje, fleiper sogndølen med et bredt glis.