Gå til sidens hovedinnhold

Brann må betale selv

Artikkelen er over 14 år gammel

Forhandlingene mellom Stabæk og Brann har trukket ut i langdrag fordi Brann må betale Inge André Olsen på egenhånd.

Den duellsterke sørlendingen er sterkt ønsket i Brann for å utfordre Olafur Bjarnason i midtforsvaret. Men Olsen er 29 år og ingen fremtidens mann. Og alderen hans gjør at investeringsselskapet Hardball skygger unna.

– De vil ikke være med på ham. Til det er han nok for gammel. Olsen må vi betale selv - dersom vi får tak i ham, sier Branns daglige leder Bjørn Dahl.

I dag gjør Brann et siste forsøk på å bli enige med Stabæk før jul. Spilleren har selv uttrykt ønske om å få en avklaring før nissen stopper i Bærum.

– Det at Hardball ikke vil bidra, respekterer vi selvfølgelig. Men det er nettopp dette som gjør at forhandlingene tar lang tid. Vi har en stadion-utbygging å bruke penger på også, understreker Dahl.

– Vi har strukket oss langt allerede. Men jeg er ikke sikker på om det finnes grenser i Norge for hva en spiller med ett år igjen av kontrakten koster. Ikke nå lenger, konstaterer Dahl.

Den stedfortredende sportssjef presiserer at Branns medisinmann Ola Jøsendal har blitt orientert om Olsens skadehistorie. Og at den ikke skremmer ham.

– Vi er klar over at spilleren har vært mye skadet og har gått i dybden her, sier Bjørn Dahl.