Brann-spillerne jublet på trening

Spillerne koste seg med champagne da det ble kjent at Rune Skarsfjord blir trener ut året.

Spillerne koste seg med champagne da det ble kjent at Rune Skarsfjord blir trener ut året. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Feiret med cider på trening på Nymark.

DEL

– Både i tiden under Steinar Nilsen - og ikke minst de ukene han har vært hovedtrener - har Rune gjort en meget god jobb for oss, sier fungerende styreleder og daglig leder Lars Moldestad til Brann eget nettsted når han skal begrunne hvorfor Skarsfjord får tillit ut året.

Den 40 år gamle narvikingen sier han er klar for den tøffe jobben som venter med å få klubben ut av nedrykksstriden og oppover på tabellen.

– ENORM ENTUSIASME: – Nå er det på med arbeidshanskene. Vi har mange tøffe kamper foran oss og må jobbe hardt for å lykkes. Men jeg føler en enorm entusiasme både i spillergruppen og ute blant bergenserne og ser frem til å ta fatt på en fantastisk spennende utfordring, sier Skarsfjord til nettstedet.

Ifølge Lars Moldestad er Rune Skarsfjord også kandidat til å trene Brann neste sesong. Det øvrige trenerteamet forblir uforandret.

Skarsfjord ble før dagens trening enig med Brann om å ta trenerjobben ut 2010-sesongen. Spillerne fikk rett før økten vite at det er Steinar Nilsens gamle assistent som er sjefen når de kommer tilbake fra sommerferie.

– Valget er bra, det. Vi spillerne synes det har vært gjort veldig positivt arbeid de siste ukene. Han har gjort en god jobb, sier lagets kaptein Håkon Opdal om ledelsens avgjørelse.

– Det var viktig å få ro rundt det spørsmålet. Hvis ikke det hadde vært klarhet, ville det opptatt folk fremover, sier Opdal.

SPURTE SPILLERNE: Kapteinen forteller at spillerne ble involvert i prosessen.

BA fortalte i gårsdagens avis at de først uttrykte skepsis til Skarsfjord som varig løsning da Nilsen forsvant ut dørene, men at spillergruppen snudde etter Aalesund-kampen.

– Ledelsen har snakket med spillerne. Vi har pratet om trenerspørsmålet, men det er viktig å presisere at det er ledelsen sitt valg.

– Vi stiller oss bak valget. Jeg tror alle er fornøyd med å få spørsmålet ut av verden, sier Opdal.

Artikkeltags