• Brannmagasinet

Rodolph Austin og Bjørn Dahl var i går usikre, men i dag gjennomførte begge den siste treningen før kampen uten problemer.

DET SAMME LAGET: På treningen drillet Mons Ivar Mjelde det samme laget som vann 2-0 mot Deportivo la Coruña i UEFA-cupen torsdag - uten at Brann-treneren vil bekrefte til BA at de samme elleve starter i morgen.

– I forhold til de som var med mot Deportivo har jeg hele troppen å velge ut ifra, i tillegg til Hassan som er friskmeldt. Det er selvsagt positivt, sier Mons Ivar Mjelde.

TEMPO: Tema fremfor bortemøtet med kanarifuglene var spill langs bakken og høyt tempo på ball i opprullings-fasen. Det siste blir en nøkkelfaktor for å lykkes på Åråsen ifølge Mjelde.

– Tempo vil vi ha! Det var litt tørt i gresset i dag og det ble litt statisk, så det kunne sikkert ha vært bedre kvalitet, men vi fikk i allefall belyst litt av det vi ønsker inn mot Lillestrøm-kampen. Så at vi må ha tempo er soleklart!

Sannsynlig lag, Brann(4-4-2): Kenneth Udjus - Bjørn Dahl, Olafur Örn Bjarnason, Kristjan Örn Sigurdsson, Erlend Hanstveit - Jan Gunnar Solli, Rodolph Austin, Gylfi Einarsson, Petter Vaagan Moen - Ármann Smárí Björnsson, Erik Huseklepp.