Gå til sidens hovedinnhold

Brann vant 1-0

Artikkelen er over 13 år gammel

Brann møtte Malaga klokken 1200. Etter en halvtime byttet Malaga syv spillere i det som ligner mer og mer på en parodikamp.

Brann møter Malaga på Estadio La Rosaleda, et stadion som vanligvis tar over 28 000 mennesker. I dag er det neppe mer enn 28 tilskuere.

GRILLDRESS: Kampen ble noen minutter forsinket. Årsaken til det var at B-laget til Malaga trente først, og B-laget gikk rett på banen for å møte Brann. Spissen til Malaga stilte i grilldress og halvparten av spillerne manglet nummer på drakten.

Petter Vaagan Moen sørget for at Brann gikk i ledelsen på et frispark.

Malagas syv innbyttere var langt bedre enn gjengen som gikk ut. Dessuten hadde de anderledes drakter, men det var neppe det som gjorde at Malaga slo tilbake og utlignet ved Javi Ramos like før pause. Men linjemannen hadde flagget til topps og målet ble herlig avlyst.

Samme linjemann, som blir beskrevet som mellom åtte og tolv år gammel, annulerte Robbie WInters sin scoring i andre omgang.

Erik Huseklepp fikk seg en smell og klarte ikke å fortsette. Kampen dalte i tempo og sjanser og det ble ingen minneverdig forestilling for banemannskapet og trenerteamet.

BALLSIKRE: Men Brann var likevel godt fornøyd med kampen.

- Det er nyttig å møte ballsikre moststandere. Vi fikk trent godt, spesielt defensivt, sier Mjelde, som bortsett fra litt tunge bein, fant mye å glede i laget sitt.

Mjelde ville heller ikke være med på at de møtte et svakt lag.

- Nei, de var knallgode og vi skal være fornøyde med resultatet her.