- Det så ut som om samtlige hadde stein i skoene

Brann-trener Mons Ivar Mjelde ser laget sitt tape 3-0 for Rosenborg 29. april 2007.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde ser laget sitt tape 3-0 for Rosenborg 29. april 2007. Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Brann tapte med god margin på Lerkendal i kveld. - Folk gjorde ikke jobben sin, raste Mjelde etter kampen.

DEL

Mons Ivar Mjelde var steik forbanna etter tapet i bartebyen.

Les referat fra kampen her.

Si din mening om kampen her.

– Dette hadde vært greit hvis vi hadde bydd opp til kamp, gjort vårt beste og ikke nådd opp. Men det blir grådig trist når det er fest og den ene deltakeren ikke er til stede! Vi hadde liten bevegelse, ingen rytme i angrepsspillet, oppsummerer Mjelde til BA etter fadesen i Trondheim.

I følge Mjelde var Branns plan å ligge kompakt og å etablere et konstant press på ballfører samt å se etter de raske spissene i bakrom ved en hver leilighet. Ingen av momentene i planen ble fullført.

– Vi var så dårlige at det så ut som om alle spillerne løp rundt med stein i skoen, ikke sant? Alt manglet

Presisjonen var borte, klareringene havnet som regel i beina til mennesker med hvite overdeler. Pasningene var svake og det fremsto i det hele tatt som om forskjellen på lagenes kvalitet var gigantisk.

BOMMET PÅ ÅPENT MÅL

Rosenborg hadde det meste av spillet i første omgang og kom på en kjempesjanse like før halvtimen var spilt. Daniel Braaten lurte Branns offsidefelle og la skrått inn til Iversen som ikke fikk stokket beina foran et nesten åpent mål.

I det 37.minutt fikk Rosenborg hull på byllen, Marek Sapara fyrte av fra 16 meter, mellom beina på Bjarnason og forbi Opdal.

– Vi hadde dårlig ballpress på det første målet. Det andre målet er for billig, konstaterte Brann-sjef Mons Ivar Mjelde.

Seks minutter senere scoret samme mann igjen på et frispark fra kanten. Håkon Opdal sto alt for langt ute og måtte se ballen seile over seg og i mål.

Mjelde tok ut Petter Vaagan Moen og Thorstein Helstad etter 60 minutter og satte inn Eirik Huseklepp og Robbie Winters.

KUTT I HODET

Jan Gunnar Solli måtte ut etter 68 minutter etter at han pådro seg et kutt i hodet. Telemarkingen måtte inn og sy i garderoben etter kampen og ble erstattet med Bjørn Dahl.

Rosenborg kranglet inn sitt tredje mål for dagen tre minutter på overtid. Etter masse tuss i feltet, sendte Mika Koppinen den siste spikeren inn i Branns kiste.

Artikkeltags