Dette er Branns Wall of Fame

Rodolph Austin, Helge Karlsen, Per Ove Ludvigsen og Erik Huseklepp foran Branns Wall of Fame. Alle fire er med på laget som ble stemt fram av folket.

Rodolph Austin, Helge Karlsen, Per Ove Ludvigsen og Erik Huseklepp foran Branns Wall of Fame. Alle fire er med på laget som ble stemt fram av folket. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

...og den vil garantert skape diskusjoner. Hva mener du om laget?

DEL

I formiddag presenterte Brann sin Wall of Fame av spillere. Etter at en jury bestående av Carl-Erik Torp, supporterleder Roger Lillebøe-Hansen, Brann-blogger Eduardo Andersen, artistene Marit Woldsæter og Gunnar Greve Pettersen plukket ut 55 spillere fra Branns historie var det opp til folket å stemme på elleve spillere.

Se laget nederst i artikkelen.

– Det er en stor ære å bli tatt ut på dette laget, og jeg setter utrolig stor pris på det. Det hadde vært gøy å spilt sammen med Helge Karlsen på høyresiden, sier Erik Huseklepp.

Helge Karlsen var også glad for å ha kommet med på laget.

– Jeg regner med at mange av dem som har stemt på meg, aldri har sett meg spille. Det gjør jo dette ekstra spesielt, men det kan jo være at den strofen i Brann-sangen har vært med å gi meg noen stemmer, sier han og ler.

13 000 STEMMER

Rodolph Austin er den eneste nåværende Brann-spilleren som er med på laget.

– Jeg finner ikke ord for dette. Det er helt fantastisk å bli plukket ut på et sånt lag. Det viser at folk har lagt merke til den jobben jeg prøver å gjøre for Brann hver eneste gang jeg er på banen, sier en tydelig rørt Austin.

Det er avgitt rundt 13 000 stemmer siden juryen la ut de nominerte, og daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen sier han er fornøyd med resultatet.

– Det er et veldig bra lag som er stemt frem her av Brann-fansen, sier han.

Dette er laget som ble stemt frem:

Keeper:

Håkon Opdal

Forsvar:

Helge Karlsen

Per-Ove Ludvigsen

Per Egil Ahlsen

Erlend Hanstveit

Midtbane:

Erik Huseklepp

Rodolph Austin

Paul Scharner

Raymond Kvisvik

Angrep:

Roald «Kniksen» Jensen

Thorstein Helstad

Hva synes du om laget og om veggen? Bruk kommentarfeltet!

Artikkeltags