- Dette er min beste sesong

Thorstein Helstad.

Thorstein Helstad. Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Det er mange som har vært gode for Brann i år, men på BA-børsen er det én mann som ligger godt foran de andre.

DEL

- Jeg er mer moden, har mer rutine, jeg har nok aldri vært så god som nå, sier Thorstein Helstad (30) til BA.

Han var en utrolig "hit" sist gang han var i Bergen, men etter nok en scoring - det 18. seriemålet i år - er ikke Thorstein Helstad i tvil:

- Dette er min beste sesong. Jeg er trygg, det blir en som spiss hvis en kommer i gang med å score. Men ikke minst så er jeg bedre trent enn tidligere, sier Helstad til BA.

HØYT SNITT: Det er mange som har vært gode for Brann i år, men på BA-børsen er det én mann som ligger godt foran de andre, og det er Thorstein Helstad. Han har et snitt på oppunder 6, og nettopp jevnheten trekker han selv frem som en forbedring.

- Da jeg var her sist, hadde jeg også mange gode kamper, men jeg var ikke jevn. Det føler jeg at jeg har vært i år. Og jeg spiller på et lag med enorm trygghet, det sprer seg til alle mann, påpeker han.

FEIRET: Helstad dukket som vanlig opp på rett sted til rett tid i går. Innlegget fra Cato Guntveit var perfekt, og toppscoreren kunne notere seg for nok en enkel goal. Men selv om Brann sikret seg seriegullet i går, hadde ikke Helstad planer om noen storstilt feiring.

- Nei, jeg skal hjem og legge datteren min, det er sånn vi feirer her i gården, sa en smilende Thorstein til BA før han forlot Stadion.

STOLT: På samme måte som mange av lagkameratene, har Helstad ansvar på hjemmebane, og Isabell på fem år vet å sette pris på hva pappa driver med.

- Hun er fortsatt mer opptatt av lek enn fotball, men hun er skikkelig stolt når pappa scorer mål, smiler han.

I så fall har lille Isabell hatt mye å være stolt av i år!

Artikkeltags