– En fantastisk avskjed

Både Winters og Mjelde fikk blomster etter kampslutt (26.10.2008).

Både Winters og Mjelde fikk blomster etter kampslutt (26.10.2008). Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Robbie Winters (33) skal ikke glemme Bergen når han nå reiser hjem til Skottland. Det sørget klubben for når de valgte avskjedsgave.

DEL

Til BA.no forteller skotten at presangen han fikk overrukket av Brann etter kampslutt på Stadion var et stort foto – trolig med Bryggen som motiv.

GODE MINNER: –Jeg fikk et bilde av Bergen med motiv fra havnen. Det blir et godt minne, forteller Robbie Winters til BA.

Skotten tok i kveld farvel med Stadion-publikummet etter syv sesonger. På denne tiden har det blitt 178 kamper og 70 scoringer. Mot Tromsø fikk han spille de siste 19 minuttene med kapteinsbindet på overarmen.

Etter kampen ble 33-åringen hyllet for «lang og tro tjeneste» av et entusiastisk publikum mens han sammen med datteren Jade (6) og sønnen Riess (3) tok æresrunde rundt Stadion.

BLE RØRT: –Fantastisk å få en slik avskjed. Jeg er veldig glad for at folk tok farvel på en så flott måte. Fansen i Bergen har vært fantastisk mot meg, sier en tydelig rørt skotte.

I morgen reiser han tilbake til Glasgow, men klubbfremtiden er usikker.

– Nå reiser jeg hjem til Skottland, og så skal jeg ha en prat med agenten min. Vi får ta det derfra, sier Robbie Winters.

Artikkeltags