Et superspisspar

Bård Finne scoret Branns utlikkningsmål etter 16 minutter mot Øystese.

Bård Finne scoret Branns utlikkningsmål etter 16 minutter mot Øystese. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Bård Finne nyter spissamarbeidet med makker Martin Pusic. Mot Øystese scoret de to fem av seks mål for Brann.

DEL

Øystese-Brann 1-6: Bård Finne står med seks mål på to kamper etter årets to første runder av NM. 18-åringen har vært dødelig effektiv når han har fått sjansen, og mot Øystese takket han for tilliten med to nye mål.

Denne gangen fikk han sjansen på topp sammen med Martin Pusic. Pusic har slitt med å score mål for Brann etter overgangen i vinter, men mot Øystese i cupen løsnet det for begge.

– Det funket veldig bra mellom meg og Pusic. Vi er to veldig ulike spisser, men jeg synes vi utfylte hverandre bra. Jeg likte å spille sammen med ham, sier Finne etter 6-1-seieren.

– EN GOD SØKNAD

Pusic har fått tillit fra start i alle kampene i eliteserien denne sesongen. Uten scoring, har supportere og andre stemmer utenfra ropt på en Finne som har sittet på benken.

Mot Odd i forrige seirekamp kom han på banen i det 87. minutt og skapte flere store sjanser.

To mål mot Øystese og godt samarbeid med Pusic kan gjøre at Finne får muligheten fra start mot Sogndal til helgen.

– Jeg følte jeg la inn en god søknad i alle fall. Jeg burde kanskje scoret enda ett mål, men jeg kom til mange sjanser og fikk vist meg frem.

SCORET KJAPT

Brann kom under tidlig i 1. omgang etter Sebastian Skåre Tune (19) fyrte inn 1-0 til 3. divisjonslaget. Ikke overraskende at Øystese kom ut i hundre, men Rune Skarsfjord var lykkelig hans lag svarte tidlig.

– Det er typisk at de kommer ut i høyt tempo og vil stresse oss. Heldigvis svarte vi fort. Derfra og ut produserte vi sjanser på løpende bånd. Det er godt å se at vi er profesjonelle og tar denne kampen seriøst, sier Skarsfjord.

Artikkeltags