For Exeter Citys bedriftslag i Bergen vil tømme klubbkassen for å få Charlie Miller til å spille for dem kommende sesong.

– Charlie har pasninger og teknikk som gjør at han helt klart vil være med i kampen om en sentral midtbaneplass foran årets sesong i 1. divisjon bedriftsfotball, mener spillende manager Kristoffer Sandnes.

På bedriftslagets internettsider forteller manageren at de vil legge inn følgende bud på skotten: 20 x 250 kroner: Alle kontingentpengene!

I går ettermiddag sendte bedriftslaget en faks til Brann med et formelt bud. 5000 kroner er likevel neppe nok til å få kjøpt skotten ut av kontrakten med Brann.

–Vi vil selvsagt slite med å betale lønnen hans, men det er vel ikke noen annen vei utenom enn å øke kontingenten, flirer Sandnes.

Miller har den siste tiden vært på prøvespill i flere klubber. Miller ønsker seg fortest mulig bort fra Brann, og er heller ikke i Mons Ivar Mjeldes planer for 2007.

– I Exeter har vi ingen kultur for prøvespill. Her kaster vi mennesker ut på dypt vann. Er de gode nok, lærer de seg fort å svømme i sølepyttene på Slettebakken, ler Sandnes.

Skotten avviser imidlertid at det er aktuelt å spille for Exeter City BIL.

– Aldri i livet om jeg spiller for Exeter, sier han.

– Hva med å spille for laget til supporterklubben da?

– Nei, ikke for dem heller, sier han.