Gå til sidens hovedinnhold

Får ny draktleverandør

Artikkelen er over 9 år gammel

Hummel blir trolig ny draktleverandør.

Fra neste sesong spiller Brann med en ny draktleverandør, til tross for at de har en avtale med Kappa som strekker seg ut 2014-sesongen. Den avtalen ble signert før denne sesongen.

Italienske Kappa kommer trolig til å avslutte sine klubbavtaler i Norden som distribueres av det danske selskapet Prime Time, og derfor er det mulig for Brann å skifte leverandør. Det blir danske Hummel.

– Jeg har ingen kommentar til dette. Vi har en avtale med Kappa, og den forholder vi oss til, sier leder for privatmarkedet i Brann, Dag Frode Algerøy.

I Norge er det assistCo som distribuerer Hummel-draktene, og derfra får BA bekreftet at de er i forhandlinger med Brann om en avtale.

– Jeg håper inderlig at vi kan få til en avtale med Brann, men det er ingenting som er boks ennå. Det går nok noen dager før det kommer en avklaring, sier daglig leder, Sigmund Mårdalen, til BA.

Da Brann signerte den første avtalen med Kappa var den unik i norsk sammenheng. For første gang fikk spillerne lov til å velge sko – uavhengig av merke. Etter det BA kjenner til får de den samme avtalen med Hummel.

Hummel var også draktsponsor for Brann fra 1992-95. Brann åpner ny butikk i Strandgaten 1. desember. Da blir den nye Hummel-drakten lagt ut for salg.