Finne: – Lillejord lyver ikke

Bård Finne har ikke villet skrive under ny kontrakt med Brann. Etter hat tricket mot Sandnes Ulf lørdag gjentar han agent Stig Lillejords utsagn om at dét ikke betyr at fortsatt Brann-spill er helt uaktuelt. (Arkivfoto)

Bård Finne har ikke villet skrive under ny kontrakt med Brann. Etter hat tricket mot Sandnes Ulf lørdag gjentar han agent Stig Lillejords utsagn om at dét ikke betyr at fortsatt Brann-spill er helt uaktuelt. (Arkivfoto) Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Bård Finne bekrefter det Stig Lillejord sa til BA søndag: Døren til Brann er ikke stengt.

DEL

–Vi er ganske så samstemte, så det stemmer vel. Stig lyver jo ikke, smiler Bård Finne når vi konfronterer ham med det Stig Lillejord uttalte i søndagens BA: At de ikke har stengt døren til Brann, selv om Finne primært ønsker seg ut.

Mange synes beslutningen om å reise ut før en spiller fast i eliteserien er rar, men Finne har ikke villet snakke mye om hva han tenker.

Nå letter han litt på sløret.

–Det er mange veier til å bli god, og det er jo ikke sånn at jeg ikke mener en kan utvikle seg i Brann. Det er alle de som har kommet opp på A-laget sammen med meg et bevis på.

–Men en kan også bli veldig god ved å reise tidlig ut. Jeg snakker for eksempel med Mats Møller Dæhli, som reiste tidlig til Manchester United, sier han.

–Ingenting av det jeg gjør er motivert av penger, det kommer langt ned på listen. Det eneste jeg tenker på, er å utvikle meg mest mulig. Jeg ser etter en klubb med en kombinasjon av god treningshverdag og kamparena, sier han.

Artikkeltags