Grønner i A-stallen

Jonas Grønner (til h.) under Branns treningsleir på La Manga.

Jonas Grønner (til h.) under Branns treningsleir på La Manga. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Brann gjør unggutt til proff.

DEL

Brann har gitt 18 år gamle Jonas Grønner proffkontrakt.

  • Brannmagasinet

Unggutten spiller i midtforsvaret, og debuterte nylig i eliteserien da Brann banket Sogndal 5-0 16. mai.

Proffkontrakten gjelder fra og med juli og varer ut 2013, ifølge Branns egne nettsider.

LOMMEPENGER

– For meg er dette et skritt videre i riktig retning. Klubben har vist at de ønsker å satse på meg, og så blir det opp til meg å bevise at jeg fortjener det, sier Grønner gjennom Brann.no.

– Jeg får litt lommepenger for å spille fotball, men det viktigste for meg er at jeg nå er medlem av A-stallen til Brann, sier stoppertalentet fra Mjølkeråen.

– Jonas har gjort et godt stykke arbeid i utviklingsavdelingen vår i flere år, og nå høster han fruktene av det. Han har stabilisert seg på et bra nivå, og gjennom spill på aldersbestemte landslag og i 2. divisjon har han bevist at han fortjener et lite opprykk, sier Rolf-Magne Walstad, sportslig-administrativ ansvarlig i Brann.

STEINHARD JOBBING

– Jeg ser på kontrakten som en tillitserklæring fra Brann. De ønsker å satse på meg, og jeg må vise at jeg er god nok. Målet i lengden er selvfølgelig en fast plass på A-laget, sier Grønner til BA.no.

Midtstopperen har startet to cupkamper denne sesongen. Han fikk sin debut i eliteserien da han kom inn mot slutten i 5-0-seieren over Sogndal på 16. mai. Målet for høstsesongen er å starte en kamp i eliteserien.

– Jeg har vært med i flere tropper. Det er bare steinhard jobbing som gjelder. Jeg håper på å starte en kamp, så tar jeg det derfra. Jeg er med som læregutt i år, forteller Grønner.

Artikkeltags