Hanstveit vurderer Brann-retur

Erlend Hanstveit kan vende tilbake til Brann.

Erlend Hanstveit kan vende tilbake til Brann. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Erlend Hanstveit (32) kan bli Branns neste signering. Uansett hvem som blir trener.

DEL

32-åringen er i dialog med Brann, men har ennå ikke fått et konkret kontraktsforslag fra klubben. Det kommer han trolig til å få, uansett hvem som blir sportssjef og trener på Stadion.

Selv er hovedpersonen i tenkeboksen om hva han skal gjøre etter fem sesonger i belgisk og svensk fotball.

– Jeg har snakket med Brann helt siden jeg dro fra klubben, og gjør det fortsatt. Akkurat nå kan jeg ikke si noe om hvor jeg kommer til å spille neste sesong, nærmest unnskylde Hanstveit seg til BA.

MÅ VENTE PÅ BRANN

Veteranen fra Osterøy har tilbud om å bli værende i Helsingborg.

– Jeg trives godt her, så det er absolutt en mulighet å bli her. Selv om det ennå ikke er lenge siden sesongslutt regner jeg med at det ikke drøyer altfor lenge før jeg vet hvor jeg spiller neste sesong. Akkurat nå er det ganske åpent, sier Hanstveit.

Forsvarsspilleren venter trolig på et tilbud fra Brann før han bestemmer seg. Det spørs om det kommer før en ny sportssjef og trener er på plass. Rett og slett på grunn av tiden. Ledelsen i klubben jobber knallhardt for å få på plass disse, men kan ikke garantere for at det skjer allerede denne uken.

Imens må Hanstveit, som har vunnet både cup- og seriegull med Brann, belage seg på å vente. Innholdet i kontraktsforslaget kommer til å avgjøre om ostringen igjen blir å finne i Branns forsvarsrekke.

For det er ingen tvil om at han vurderer en Stadion-retur meget sterkt.

– Jeg skal tilbake til Vestlandet en gang, men når det blir får vi se, sier han.

NY KAPTEIN?

Det er ingen tvil om at rødtrøyene også hadde ønsket å få Hanstveit tilbake. 32-åringen ville vært et naturlig kapteinsemne dersom han returnerte.

En skadeplaget Markus Jonsson har ikke levd opp til forventningene, og rødtrøyene har skreket etter en «sjef» på banen hele sesongen.

Hanstveit kan spille både venstreback og midtstopper.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken