Håper på ny Brann-sjanse

Kristian Flittie Onstad (10.09.2009).

Kristian Flittie Onstad (10.09.2009). Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Kristian Flittie Onstad (25) er ferdig i Esbjerg. Nå vil han gå gratis til en norsk klubb.

DEL

Midtstopperens låneavtale med Brann gikk ut ved nyttår. Fredag ble det klart at kontrakten han har hatt med danske Esbjerg ut juli måned er brutt.

– Dersom det løser seg kan jeg se etter noe nytt i Norge, sier Kristian Flittie Onstad til BA.no.

I et sjeldent vanskelig spillermarked håper Onstad å løsrive seg slik at han kan gå gratis.

ULTIMATUM: Fjorårets låneopphold i Brann ble aldri den store suksessen. Likevel er 25-åringen åpen for en Stadion-retur - vel å merke hvis rødtrøyene ønsker tjenestene hans sterkt nok.

Kanskje gjør de det etter at Kristján Örn Sigurdsson torsdag signerte for Hønefoss.

– Brann er et godt alternativ. Jeg hadde en god høst der. Men da må de komme på banen. Jeg gidder ikke sitte på gjerdet og vente på at de skal se etter andre løsninger.

– Jeg følte jeg beviste på slutten hva jeg er god for, uttaler Oslo-gutten, som for tiden er hjemme på Lillestrøm og holder formen ved like på egen hånd.

– Nå de første dagene har jeg bare trent for meg selv. Så får jeg se etter hvert om jeg skal trene med en klubb. Der har jeg flere muligheter.

TRENGER TILLIT: Onstad sier til BA at han ikke har fått noen andre signaler fra Brann – som leter desperat etter en ny midtstopper – enn de sportssjef Roald Bruun-Hanssen gjentatte ganger har uttalt i media: At klubben har rom i budsjettet til å lønne én spiller til, men ikke betale overgangsbeløp uten ekstern hjelp.

– Jeg signerer ikke for hvem som helst. Ambisjonen er å spille fast, så jeg vil til et sted hvor jeg får spille og har tillit. Samtidig må jeg være litt realistisk.

– Det skjer jo knapt overganger nå, sier Flittie Onstad om fotballfremtiden.

Artikkeltags