* Brann-magasinet

De to spillerne har virket tapt for klubben i lang tid.

Men den sportslige ledelsen i klubben kommer ikke til å gi fra seg verken Huseklepp eller Winters uten et siste forsøk på å få dem til å bli på Stadion.

- Vi kommer til å ta en prat med Erik Huseklepp, og vi ønsker selvsagt at han bestemmer seg for å bli Brann. Når det gjelder Robbie Winters kan jeg verken bekrefte eller avkrefte at vi kommer til å tilby ham en ny kontrakt. Vi skal i hvert fall snakke først med ham og ikke med media, sier sportssjef Roald Bruun-Hanssen.

TAUS HUSEKLEPP
Når "Operasjon overtalelse" starter er sportssjefen mindre åpen om.

- Men det sier seg selv at det skjer før januar neste år, humrer han.

Erik Huseklepp var enig med Stabæk om en kontrakt i sommer. Men den gjaldt kun hvis klubbene ble enige om en overgang nå. Det skjedde ikke, og dermed har Brann fått muligheten til å overtale publikumsyndlingen.

- Jeg vil ikke si at vi har et håp om at Erik skal bli, men det er jo en grunn til at vi skal ha en prat med ham, sier Bruun-Hanssen.

Hovedpersonen selv ønsker ikke å si så mye om fremtiden.

- Jeg konsentrerer meg om serieinnspurten med Brann, og utover det har jeg ingen kommentar, sier Huseklepp.

Klubbledelsen skal også snakke med Robbie Winters denne høsten.

32-åringen var i sommer klar på at han ønsket seg vekk fra Bergen og Brann. Spissen ble tvunget til å bli, og har så langt i høst vært en av rødtrøyenes beste spillere.

I klubbledelsen diskuteres det nå om Winters skal bli tilbudt en ny kontrakt med klubben - til tross for hans eget uttalte ønske om å komme seg tilbake til britisk fotball.

- Jeg ville selvsagt sett på et nytt kontraktforslag med åpne øyne. Men jeg står fast ved at jeg ønsker meg til en ny klubb, sier Winters til BA.

* Si meningen din i Brann-debatten!