Haugen blir i Brann

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Ombestemte seg i siste liten.

DEL

Før søndagens restitusjonsøkt på Stadion, ble Fredrik Haugen sendt hjem med mye å tenke på. Brann sa endelig ja til at han kunne reise på utlån, og Sandefjord, Start og Fredrikstad var blant klubbene som kunne være interesserte i en avtale.

  • Brannmagasinet

Rune Skarsfjord bekreftet at den 20 år gamle bergenseren kom til å bli sendt på utlån ut sesongen. Skarsfjord sa videre at han helst ville beholde Haugen i troppen.

Derfor ble han sannsynligvis glad og overrasket da Haugen i dag ombestemte seg. Han har bestemt seg for å takke nei til et utlån for å kjempe om spilletid i Brann.

– Jeg har vært ganske klar på at jeg ville få mer spilletid et annet sted, men etter å ha snakket med veldig mange forskjellige for å få råd, har jeg bestemt meg for å ta opp hansken og gjøre alt jeg kan for å fortjene spilletid og få vise meg frem i Brann denne sesongen. Jeg skal gjøre alt jeg kan, sier Haugen til BA.

– Jeg har tenkt veldig mye i det siste, og flere personer i Brann har fortalt meg at de har troen på meg og vil at jeg skal bli. Det har betydd mye for valget, sier Haugen.

Også supporternes tro på Haugen har bidratt til at 20-åringen snudde.

– Jeg har snakket med Softball og flere supportere, som har sagt at de vil at jeg skal bli. Jeg føler at jeg skylder dem å gjøre alt jeg kan for å kjempe meg til spilletid her i Brann, sier Haugen.

I Brann er de svært glad for at Haugen blir.

- Vi er selvfølgelig veldig glad for at det endte slik. Det var det vi ønsket i utgangspunktet, og derfor synes vi at dette er en god løsning, sier Branns Rolf-Magne Walstad.

Artikkeltags