«Henke» forlenget

Henrik Gjesdal blir Brann-spiller til ut 2015-sesongen.

Henrik Gjesdal blir Brann-spiller til ut 2015-sesongen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Henrik Gjesdal blir i Brann ut 2015-sesongen.

DEL

Torsdag forlenget midtstopper Henrik Gjesdal (20) sin kontrakt med Brann. Det melder Brann.no.

Unggutten tok eliteserien med storm da han plutselig fikk sjansen på A-laget i vår. 20-åringen har spilt 16 kamper i eliteserien denne sesongen, men har slitt benken den siste tiden etter at skadeproblemene i Brann-forsvaret har løst seg.

Les også: Tas opp i Branns A-stall
Les også: Se hva Henrik (19) alltid må gjøre før kamp

EN DRØM

– Det er en veldig god følelse. Dette er noe jeg har ønsket lenge, og det er godt å få dette avklart. Jeg er en ung lokal spiller som ønsker å etablere meg i Brann, sier Gjesdal.

Gjesdal og Brann har diskutert en kontraktforlengelse siden i sommer, og Gjesdal har hele tiden gitt uttrykk for at han ønsket å bli på Stadion.

At han får to år på seg til å spille seg inn på laget synes han er viktig. Han forteller også at det har vært interesse rundt hans signatur fra andre klubber

– Jeg kunne kanskje dratt til en annen klubb og fått en lettere vei inn på et eliteserielag, men jeg vil spille for Brann. Jeg regner med å ta flere steg som spiller de neste to årene, og da vil jeg gripe muligheten, sier han.

GREP SJANSEN

Sporstlig administrator i Brann, Rolf-Magne Walstad, forteller at det var litt tilfeldigheter som ga Gjesdal så mye spilletid denne sesongen, men at måten han grep sjansen på, viser at han er verdt å satse videre på.

– Vi forlenger med Henrik fordi han har gjort en god jobb siden han signerte for A-laget i vår. Det er litt tilfeldigheter som gjorde at han ble med og fikk mye spilletid, men samtidig har Henrik vist at det var riktig og satse på- og gi han så mye spilletid som det han har fått, sier Walstad til brann.no.

Artikkeltags