Huseklepp skriver under tirsdag

Brann og Erik Huseklepp er enige om kontrakt.  Her er Huseklepp sammen med forloveden Stephanie Hassani fra kampen mot Stabæk i juli i fjor. (Arkivfoto)

Brann og Erik Huseklepp er enige om kontrakt. Her er Huseklepp sammen med forloveden Stephanie Hassani fra kampen mot Stabæk i juli i fjor. (Arkivfoto) Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Skal ha sagt fra seg 1,9 millioner kroner for å få lov til å bli Brann-spiller.

DEL

Sykkel VM-tilbud: Få to uker med BA levert hjem gratis

Erik Huseklepp er definitivt klar for Brann. Han skal signere kontrakten på Stadion i løpet av tirsdag ettermiddag.

Signeringen skjer så snart spillerne og trenerne kommer tilbake fra mandagens kamp mot Vålerenga i Oslo.

– Vi er i havn. Erik blir Brann-spiller, sier Rolf-Magne Walstad, sportslig administrativ ansvarlig i Brann, til klubbens nettside.

SIER FRA SEG LØNN

Huseklepp kommer fra kriserammede Portsmouth. Ifølge nettavisen The News har Huseklepp sagt seg villig til å si fra seg 200 000 pund, vel 1,9 millioner kroner, som klubben skylder ham, for å få ordnet overgangen så raskt som mulig.

Huseklepp har også tidligere unnlatt å kreve inn penger han har hatt utestående:

Til sammen har altså Huseklepp gitt slipp på rundt 4,2 millioner kroner for å få lov til å bytte klubber siden Bari-overgangen tidlig i 2011.

VAR ENIGE

I helgen bekreftet Rolf-Magne Walstad overfor BA at Portsmouth og Brann var enige om overgangen, men at det gjensto detaljer i forhandlingene om Huseklepps personlige kontrakt.

Det er en uke siden BA skrev at Huseklepp og Brann langt på vei var enige om en kontrakt som strekker seg over fire og et halvt år.

Nå er altså alt i boks.

Kontrakten er på fire og et halvt år, etter det BA.no kjenner til. Huseklepp vil få en årslønn på opp mot tre millioner kroner.

Artikkeltags