Huseklepp vil forlenge

Erik Huseklepp.

Erik Huseklepp. Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Erik Huseklepp (23) vil forlenge kontrakten med Brann, men foreløpig bare ut året.

DEL

Huseklepps kontrakt med Brann går ut 1. november, og klubben må derfor forlenge avtalen med kantspilleren for at han skal kunne spille gruppespillkampene i UEFA-cupen.

- Det er i første omgang bare snakk om å forlenge avtalen med to måneder, forteller Huseklepp til BA.

KLASSESPILL: Driblefanten fra Sandsli startet torsdagens UEFA-cupkamp mot Club Brugge på bortebane. Der viste han klassespill på venstrekanten.

Huseklepp skapte to store sjanser for seg selv - etter flott dribling på venstresiden. Men det ene forsøket reddet keeper. Det andre traff tverrliggeren. I tillegg sørget han for at tre Brugge-spillere fikk gule kort etter å ha tydd til ulovligheter for å stoppe ham.

- Jeg kommer til å sette meg ned med Erik i løpet av kort tid, men jeg tror ikke det skal bli noe problem å komme til enighet. Jeg går ut fra at Erik selv ønsker å spille UEFA-cupkampene, sier sportssjef i Brann, Roald Bruun-Hanssen.

ULTIMATUM: 23-åringen vil fortsatt ikke si hva han tenker om neste sesong, men han stiller ultimatum til Brann for å bli.
– Jeg har det samme standpunktet nå som jeg har hatt tidligere i høst. Jeg vil spille flere kamper fra start, for jeg må spille jevnlig fra start om jeg skal utvikle meg videre som fotballspillere. Da nytter det ikke bare med noen minutter nå og da, mener han.

- Jeg vil møte noen overkommelige motstandere som er mulig å tukte slik at vi kan gå videre i UEFA-cupen. I tillegg hadde det vært stort å spille mot Bayern München, innrømmer han.

- Vil du ikke spille for Brann videre, dersom de går videre i fra gruppespillet da?

- Vi får se hva som skjer. Akkurat nå har jeg bare fokus på serieavslutningen med Brann, smiler han lurt.

Artikkeltags