Kampen i Fredrikstad var et fyrverkeri. Etter 11.minutter ledet Fredrikstad 2-0. Før Brann både klarte å redusere og utligne før det var gått 32.minutter.

  • Brannmagasinet

Dommer Henning Øvrebø hadde nok å gjøre i første omgang. Det var store diskusjoner om Guastavino handset i forkant av utligningen.

  • Hva synes du om kampen? Skriv din mening i kommentarfeltet under.

I tillegg annullerte han et mål av Kim Ojo.

Men det var ikke dommeren som var i fokus denne kampen. Det var Celso Borges. Han scoret tre mål. Et på frispark og to på corner.

HOLDER FJERDEPLASSEN

Rune Skarsfjord var ikke helt fornøyd etter kampen.

– Fredrikstad vant fortjent i dag. De var rett og slett bedre, sier han til TV2.

Selv om Brann-laget scoret to bortemål, og hang godt med i første omgang, mener Skarsfjord at guttene hans ikke viste seg fra sin beste side i dag.

– Vi spiller en middels kamp. Har vi ikke en topp dag, vinner vi ikke på Fredrikstad Stadion.

Brann holder dermed fjerdeplassen i Eliteserien etter 4-2-tapet mot Fredrikstad. Brann har like mange poeng som Strømsgodset, men drammenserne har en kamp mindre spilt.

Neste kamp er på søndag. Da kommer Viking på besøk på Stadion.

Slik kom målene:

  • Mål Fredrikstad 1 - 0 Celso Borges. Det er så frekt, Borges! Når alle venter et innlegg fra FFKs kaptein, velger heller angriperen å skru ballen på yttersiden av muren. Da Leciejewski allerede har tatt steget til høyre for seg selv, står det nærmeste hjørnet fritt. 1-0 til FFK, men det skal sies at Branns sisteskanse ikke var helt med på notene der.
  • Mål Fredrikstad 2 - 0 Celso Borges. Målgivende pasning Etzaz Hussain. Nå går det unna i svingene på Fredrikstad stadion! Corneren fra Hussain er nydelig vektet, og finner en umarkert(!) Borges i feltet. Med venstrebeinet på helvolley feier kapteinen inn sin andre scoring på få minutter. Vakkert!
  • Mål Brann 2 - 1 Lars Grorud. Målgivende pasning Diego Guastavino. Brann prøver seg på en ny cornervariant, og lykkes. Guastavinos corner er flott, og i boksen er Lars Grorud overlegen. Ingen FFK-spillere henger med, og reduseringen er et faktum takket være en knallgod heading. 2-1 og ny spenning!
  • Mål Brann 2 - 2 Diego Guastavino. Nå er det heftige diskusjoner på Fredrikstad stadion. Diego Guastavino vrir på øvre del av armen, men ballen treffer kun øvre del av skulderbladet. Kantspilleren skyter deretter i mål. Øvrebø snakker med sine meddommere, og konstaterer at det kun var brystet han brukte. Dermed står det 2-2 i Fredrikstad. Vakkert gjort av Guastavino, som tar med seg ballen noen meter og setter ballen i lengste met yttersiden av foten.
  • Mål Fredrikstad 3 - 2 Celso Borges. Målgivende pasning Tarik Elyounoussi. Helvolley, venstrebein og corner? Ja, du har hørt det før. Igjen scorer Celso Borges på corner. Angriperen er råsterk i boksen, kjemper seg løs og hamrer ballen i mål for hjemmelaget. 3-2!
  • Mål Fredrikstad 4 - 2 Mads Hansen. Målgivende pasning Celso Borges. Det var nok spikeren i kista. Celso Borges trekker seg ut mot venstrekanten, for så å spille fri Madsen på løp innover i banen. Kantspilleren er iskald, venter av Grorud og bredsider omsider ballen i mål fra kort hold. Det er klasse! 4-2!