Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke klar ennå

Artikkelen er over 10 år gammel

Lars Grorud spilte 90 minutter for Brann 2.

Midtstopperen var Rune Skarsfjords første forsterking som trener i Brann, men først i dag spilte han sin første kamp for klubben. Det skjedde i Ryfylke for Brann 2 mot Staal Jørpeland.

– Det var godt å spille 90 minutter igjen, og kjenne at jeg ikke merket noe til problemene jeg har hatt, forteller 27-åringen som har slitt med ettervirkningene av en meniskoperasjon.

Grorud hadde ikke spilt en hel kamp siden nest siste serierunde for Sogndal i fjor. Derfor vil han ikke friskmelde seg etter kveldens kamp.

– Jeg er ikke frisk ennå fordi jeg mangler en del på fotballformen. Det vil nok ta litt tid før jeg er helt tilbake, sier fjorårets Sogndal-kaptein.

Det er Branns assistenttrener, Kenneth Mikkelsen, helt enig med Grorud i.

– Lars er rusten. Noe som er helt naturlig når han har vært ute så lenge, men nå skal han få tid til å komme i form. Vi har blant annet en tøff maimåned der vi kommer til å trenge alle vi har i stallen, sier Mikkelsen.

Også Piotr Leciejewski spilte hele kampen, som Brann 2 tapte 0–2 mot Martin Knudsens Staal Jørpeland.

– Piotr leverte en strålende kamp. Staal var meget gode, og skapte mange store sjanser på oss. Målene som han slapp inn var det vanskelig å gjøre noe med, sier Mikkelsen.

A-lagsspillerne Yaw Ihle Amankwah, Fredrik Haugen, Bjarte Haugsdal, Nicolás Mezquida og Juninho spilte også kampen.

PS! Tidligere Brann-spiller Martin Knudsen scoret begge målene for Staal Jørpeland i løpet av ti minutter i 1. omgang.