Gå til sidens hovedinnhold

Italiensk bud på Huseklepp

Artikkelen er over 10 år gammel

Og russisk klubb har lagt nytt bud på bordet.

Brann er forhandlinger om å selge Erik Huseklepp (26) til italienske Bari.

Den italienske serie-A-klubben er i forhandlinger med rødtrøyene, og har vært det i noen dager. Etter det BA kjenner til har Bari lagt inn et bud på 12 millioner for 26-åringen.

Klubbene er nå i forhandlinger, med mål om å finne en løsning før overgangsvinduet stenger ved midnatt i morgen.

Etter det BA kjenner til er det fortsatt en del avstand mellom partene, men ikke mer enn klubbene fortsatt har et håp om å finne en løsning før overgangsvinduet stenger ved midnatt mandag. Bari må ut med omkring 14 millioner kroner for å sikre seg spilleren.

Det er bergenseren og FIFA-agenten Ole Petter Drevland som har formidlet interessen fra den italienske klubben, som BT meldte først om lørdag kveld.

BERGENSER STÅR BAK

BA fikk tak i advokaten mens han var på kamp i Nederland lørdag. Han var svært overrasket over at opplysningene om forhandlingene hadde lekket ut.

– Hvor har du dette fra? Jeg har ingen kommentar til dette, var eneste Drevland ville si.

Bergenseren samarbeider med Jack Karadas om overgangen.

Bari er kjent for å være en jojoklubb i det italienske ligasystemet. Forrige sesong endte laget på en respektabel tiende plass i Serie A. Men i år har det ikke gått like bra. For øyeblikket ligger laget fra Sør-Italia helt sist i den øverste italienske ligaen.

Den siste tiden har Bari slitt med mange skader, noe som har økt presset på Baris nåværende trener Giampiero Vantura, som tok over laget i 2009.

BREDESEN

Bari spiller hjemmekampene sine på Stadio San Nicola som tar hele 58 000 tilskuere. Stadionet ble bygget for fotball-VM i Italia i 1990. I 1991 ble Europacupfinalen spilt på denne arenaen.

Norske Per Bredesen spilt i Bari fra 1958 til 1959. Han spilte 21 kamper og scoret fem mål på den tiden.

RUSSLAND UAKTUELT

Det har i flere dager vært kjent at den russiske klubben Anzhi Makhatsjkala er interessert i landslagsspilleren fra Brann.

Ifølge TV 2 skal russerne nå ha lagt inn et bud på tolv millioner. Men etter det BA kjenner til er en overgang til klubben, som har tilhold i et svært urolig område, helt uaktuelt for Huseklepp.

Branns daglige leder, Roald Bruun-Hanssen, ønsket ikke å kommentere saken lørdag kveld. Erik Huseklepp svarte ikke på BAs henvendelser.