Brann har de siste ukene forhandlet med Gefle IF om en overgang for Jakob Orlov som scoret åtte mål sist sesong i Allsvenskan.

– Jeg har ingen kommentar til disse opplysningene. Vi kommer ikke til å bekrefte noe før alt eventuelt er klart, sier daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen til BA.

3,5-ÅRSKONTRAKT

Etter det BA kjenner til kommer Orlov til Bergen torsdag for å signere en kontrakt på tre og et halvt år med Brann. Deretter drar han videre til Branns treningsleir på Gran Canaria.

– Hvis klubbene er blitt enige er det opp til dem å bestemme si ifra om det. Foreløpig har ikke jeg noe å fortelle deg om Jakob og Brann, utenom at han ikke er klar for dem nå, sier spillerens agent Per Jonsson til BA.

Brann betaler omkring 4,1 millioner norske kroner for 27-åringen, som hadde to år igjen av kontrakten med sin svenske klubb.

TJENER 960 000 I ÅRET

Ifølge Gefle Dagblad kan spissen forvente seg en lønn på 80 000 kroner i måneden i sin nye klubb, altså 960 000 kroner i året.

Brann har tidligere bydd 5,2 millioner kroner for både Jakob Orlov og klubbkameraten Simon Lundevall. Sistnevnte er uaktuell for Rikard Norlings mannskap.

– Han har vært ekstremt tydelig på at han vil dit, sier Gefle-leder Leif Lindstrand.

Orlov kom till Gefle IF før 2010-sesongen fra Skövde.

DEMIDOV PÅ VEI OGSÅ

Midtstopperen Vadim Demidov er også nære en overgang til Brann, også han kan bli formelt klar for rødtrøyene i løpet av torsdagen.

– Vi håper at vi får en avklaring i den saken også, sier Branns daglige leder til BA.

27-årige Demidov kommer fra den russiske klubben Anzji Makhatsjkala.

PS: Brann er tydeligvis veldig sikre på at de siste forhandlingene går i orden. De har nemlig lagt inn Orlovs navn i stallen på sine egne hjemmesider Brann.no.