Gå til sidens hovedinnhold

Klubbløs Karadas på Brann-trening

Artikkelen er over 9 år gammel

- Jeg har flere spennende tilbud.

Azar Karadas trente torsdag morgen med Brann.

Karadas forteller til BA at han blir i byen med sin kone og deres tre barn inntil han finner en ny arbeidsgiver.

- Jeg har flere spennende tilbud fra klubber i Skandinavia, men i utgangspunktet er det i Norge jeg vil bli nå, sier 30-åringen, som ikke vil si noe om hvor han helst vil spille fremover.

GRATIS

– Jeg har og har alltid hatt et veldig godt forholdt til Brann og er veldig takknemlig for at jeg får trene med dem, men vi har ikke snakket om noe ennå, og det ville bare bli spekulering hvis vi skal snakke om konkrete klubber.

– Jeg har i hvert fall fortsatt store ambisjoner og krav til meg selv som spiller, så får tiden vise hvor jeg ender opp.

Eidaren har flyttet tilbake til Bergen etter selv å ha takket nei til fortsatt spill i tyrkiske Kasimpasa.

– Jeg er jo med hver sommer, men i år har jeg ikke kunnet være med tidligere fordi det har vært ting i Tyrkia som ikke har løst seg. Men nå har vi ordnet opp slik at jeg nå er gratis og på jakt etter en ny klubb, sier Karadas til BA.

GRESSKLIPPER

Brann-trener Rune Skarsfjord sier til BA at det er flott å ha Karadas på treningsfeltet.

– Han har sommerjobb her i år og skal klippe gresset og fylle på flaskene, spøker Skarsfjord i kjent stil.

Treneren er full av lovord om 30-åringen, men vil ikke kommentere hvorvidt partene har vært i dialog om en mulig overgang for den gamle publikumsfavoritten som på trening viste at den gamle målteften fortsatt er intakt.

– Det er veldig hyggelig å ha Azar på treningsfeltet, og så er vi jo naboer også! Han er en flott fyr med mye erfaring, og vi har mange unggutter som drar nytte av at han er her, sier han.

VOKSEN

Azar selv beskriver tiden i Tyrkia som en stor mental påkjenning. Oppholdet i Kasimpasa ble ikke som forventet og var preget av mye utskiftninger som gjorde at eidingen aldri helt klarte å etablere fast på laget.

– Det var knallhardt psykisk og man kan vel kalle det en god læreperiode. Jeg har vel vært bortpå en 60-70 spillere og en åtte-ni trenere i min periode i klubben.

– Det er lett å være etterpåklok, men jeg har lært og vokst hele veien. Jeg er jo ikke 20 år og rakker lengre!