Kompis på prøvespill

Marius Brevig viste seg frem på Brann-trening.

Marius Brevig viste seg frem på Brann-trening. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Marius Brevig (20) fra KFUM viste seg frem på Brann-trening.

DEL

Carl-Erik Torp hadde meg seg en kompis på torsdagens trening. Marius Brevig skal flytte til Bergen for å studere ved NHH til neste år og skal trene med Brann i en uke. Han har spilt futsal sammen med Torp.

  • Brannmagasinet

Torsdag hadde han sin første trening sammen med Brann. Han merket fort forskjellen mellom 2. divisjon og eliteserien.

– Det var gøy, men uvant. Jeg er vant til å spille på kunstgress, men det går enda litt fortere på gress. Jeg kjenner det i beina nå, sier Brevig til BA.no.

STUDENT

Brevig får vise seg frem for Rune Skarsfjord & co i en uke. 20-åringen skal studere til siviløkonom, men vil gjerne kombinere studier med fotball.

– Jeg begynner på toppen så får vi se hvor det ender, sier han med et smil.

Brevig har spilt fast som høyreback for KFUM i tre år. Han har også vært innom landslaget i futsal hvor han har spilt sammen med Torp.

– Det er et ideelt tidspunkt å vise seg frem fordi det er så få spillere i stallen for øyeblikket, mener Brevig.

ALLSIDIG

Trener i KFUM Eivind Arnevåg tror ikke Brevig kommer til å gjøre seg bort under uken med Brann. Han beskriver høyrebacken sin som en allsidig spiller med bra hurtighet.

– Marius er en spiller som egentlig har spilt offensivt, men har spilt back for oss. Han har god teknikk og er rask. Men hans viktigste egenskap er at han er dedikert og treningsvillig. Jeg er spent på om han klarer å ta steget, sier Arnevåg.

Artikkeltags