Målløst mot Viking

Fredrik Haugen vil score årets første mål i kveld. (Arkivfoto)

Fredrik Haugen vil score årets første mål i kveld. (Arkivfoto) Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Ojo scoret, men målet ble annullert. Viking bommet på straffe.

DEL

Sykkel VM-tilbud: Få to uker med BA levert hjem gratis

Brann mot Viking. Et klassisk vestlandsoppgjør. Men kampen viste ikke tegn til et skikkelig derby i første omgang.

Etter åtte minutter fikk Brann ballen i mål, men linjemannen hadde vinket for offside. Bentley kjørte en flott kontring da han snappet ballen foran Håkon Skogseid på midten. Han slo en godt innlegg til Kim Ojo som headet ballen i noten, men da var det allerede vinket for offside.

Etter elleve minutter var Viking frempå. Erik Nevland la inn fra venstresiden. I boksen ventet Valon Berisha. Det så ut som han slet med å komme i scoringsposisjon, men på akrobatisk vis fikk han skutt. Skuddet var godt og hardt, men gikk til side for mål.

NESTEN FOR VIKING

Etter det skjedde det ikke mye på Stadion. Lagene slet med presisjonen i pasningsspillet. Det ble en del cornere, men ingen av lagene klarte å skape de store mulighetene.

Da det var spilt 33 minutter kom omgangens største sjanse. André Danielsen smalt til på et frispark. Skuddet gikk via en Viking-spiller og endte på bakerste stolpe. Der sto en helt umarkert Indiri Sigurdsson som fikk skutt, men han klarte utrolig nok å skyte utenfor.

Helt på tampen av omgangen var Bentley frempå igjen. Brann slo kontra på Viking etter at de hadde kjørt en kontring på de røde. Bentley satt fart og skøt fra 16 meter. Skuddet gikk via Sigurdsson og trillet rett utenfor stangen til Rune Almenning Jarstein i Viking-buret.

Det sto 0-0 til pause.

VIKING PRESS

Etter hvilen var det Viking som kom best i gang. 55 minutter var spilt da Yann-Erik de Lanley fikk en god mulighet fra 16 meter. Ballen kom trillende til unggutten etter en duell mellom Zsolt Korscmár og Erik Nevland. Skuddet gikk over.

Etter 61 minutter fikk Viking straffe. Et skudd havnet i hånden til Erik Mjelde. Tommy Skjerven pekte på straffemerket. André Danielsen gikk frem for å sette ballen i noten, men blåste ballen langt over.

Bare syv minutter senere fikk innbytter King Osei Gyan en stor mulighet for gjestene. Han fikk stå helt alene på fem meter, men headingen gikk rett på Leciejewski i Brann-målet.

LITE SJANSER

Resten av kampen bar preg av lite dramatikk. Fredrik Haugen fikk en sjanse da Kristoffer Barmen headet inn en ball til midtbanespilleren. Skuddet til Haugen gikk over.

Etter 87 minutter forsøkte Amin Askar seg med sin fantastiske høyrefot, men skuddet var ikke godt nok til å overliste Jarstein.

Dermed endte det målløst på Stadion.

Her kan du lese kampreferatet

Artikkeltags