Målmaskinen som kan senke Brann

Artikkelen er over 12 år gammel

Daniel Nannskog kunne blitt Brann-spiller for noen år siden, men i morgen kan den svenske målmaskinen senke Brann istedenfor.

DEL

Daniel Nannskogs kontrakt med Brann var ferdigforhandlet og manglet bare signaturen. Per-Ove Ludvigsen var storfornøyd med å ha sikret seg spissen de så et voldsomt potensial i, men som spilte ensom spiss for et dårlig svensk lag.

De hadde forventninger til Nannskog.

Men så kom kinesiske Sichuan Guangcheng på banen og lokket med et avsindig antall yuan.

– Det skjedde bokstavelig talt i siste sekund. Jeg var veldig, veldig nær ved å bli Brann-spiller, beretter skåningen.

Men Ludvigsen glemte aldri spissen med målinstinktet. Han tok kontakt med Nannskog da svensken hadde spilt ett år i Kina.

– Da fikk jeg ikke dra, forteller Nannskog.

– Og da Stabæk hentet meg et halvår senere, hadde Brann hentet inn Bengt Sæternes. De fikk han i stedet for meg. Så da er det vel bare fred og fryd i Bergen, humrer den hyggelige målmaskinen.

Han scoret 27 mål i 1. divisjon i fjor og har fortsatt med å putte i eliteserien som om nivåforskjellen har vært umerkelig. I morgen skal han score mot klubben han var nær ved å havne i.

– Da blir det ikke bare fred og fryd i Bergen?

– Ha-ha. Nei. Men det blir tøft å score på Brann. Jeg har studert dem på TV. De er «jättegoda», synes han.

– Jeg så potensialet hans med en gang, og vi innledet forhandlinger. Jeg hadde et klart inntrykk av at han var på vei til Bergen. Men så kom kineserne, sier Per-Ove Ludvigsen.

Les mer om denne saken i dagens BA.

Artikkeltags