Gå til sidens hovedinnhold

– Negativt siden starten

Artikkelen er over 11 år gammel

– Selv når vi vinner, er det mye ulming og negativitet rundt Brann, sukker Steinar Nilsen.

Branns hardt pressede trener er inne i sin kanskje tøffeste tid på Stadion. I fjor kunne han unnskylde seg med at han var ny i klubben, nå fungerer ikke den forklaringen lenger.

  • Brannmagasinet

Selv er mannen fra Håpet i Tromsø lettere oppgitt over de negative vindene som har blåst rundt Brann i hele hans tid i klubben.

– Det har vært et negativt fokus fra jeg kom hit, det har vært 15 negative måneder. Det er liksom noe galt med det meste. Selv i de gode periodene i fjor, var det ulming og kritiske røster mange steder, sier han til BA.

KONSTANT: – For all del, jeg kritiserer ikke publikum, det har selvsagt vært gode opplevelser på Stadion også. Publikum må få lov til å uttrykke seg, slik de gjorde søndag.

– Men det er klart at når presse og utenforstående setter et konstant negativt søkelys på alt vi foretar oss, så blir en preget, sier Nilsen.

– Jeg håper jo at folk til slutt skal bli drita lei av å klage. Nå har det vært slik noen år. Jeg drømmer om at det skal snu, og at folk bestemmer seg for å være med oss, og virkelig støtte oss.

– Jeg håper også det finnes pengesterke folk som mener at nå har sytingen pågått lenge nok, at de bestemmer seg for å prøve å bidra til noe positivt. Jeg tror det kan skje, jeg gjør virkelig det.

LEI: – Dette har vart lenge nok. Nå er det på tide at noen skrur på lyset igjen, sier Nilsen, før han nok en gang understreker supporternes rett til å uttrykke seg.

Han legger ikke skjul på at den nåværende situasjonen, der Brann liggerpå kvalikplass, tærer på humøret.

– Fotball med eller uten glede er to helt forskjellige ting.

– Men jeg begynner å bli lei av å sitte her og prate om hvor ille ting er, sier Steinar Nilsen.