Gå til sidens hovedinnhold

Ødegaard er på Brann-blokken

Artikkelen er over 16 år gammel

Sogndal Alexander Ødegaard seiler opp som en het kandidat for Brann.

Høyrekanten sørget for å bli A-kjendis i fotball-Norge da han driblet omtrent hele Rosenborg i mandagens TV-sendte oppgjør fra Fosshaugane. Men Brann har allerede hatt 23-åringen på blokken en stund.

Nå innrømmer klubben at de spilleren kan være aktuell for klubben.

– Det er en veldig interessant spiller, men vi er også klar over at han har mer enn ett år igjen av kontrakten. Da koster han penger, og det blir også en faktor i en slik vurdering, forteller sportslig leder Per-Ove Ludvigsen.

VIL TIL STØRRE KLUBB

Brann har ennå ikke vært i kontakt med Sogndal for å sjekke en eventuell pris på den lynraske høyrekanten, som også kan spille spiss.

I gårsdagens BT sa Ødegaard at han godt kunne tenke seg å spille for en større klubb enn Sogndal. Rosenborg skal allerede ha forhørt seg om prisen på spilleren. Men Brann kan ha en fordel i at Ødegaard har familie i bergensområdet, nærmere bestemt på Sotra.

Foruten navnet til høyrevingen har Ludvigsen innrømmet at klubben vurderer både Skeids Daniel Braaten og Vikings Erik Nevland. Begge er Bosman-spillere etter sesongen, og Skeid har bestemt at de skal selge Braaten i sommer.

Rødtrøyene bestemmer seg trolig i løpet av uken for om de skal kaste seg på i racet om å få Skeid-spissens signatur. Omtrent samtlige norske eliteklubber er nemlig interessert i stortalentet.