Piotr Leciejewski mister tre kamper

Artikkelen er over 8 år gammel

Brann-legen fant et brudd i ansiktet. Men hjernerystelsen er verre.

DEL

Piotr Leciejewski pådro seg hjernerystelse i et sammenstøt med Ulrik Flo under gårsdagens kamp mot Sogndal.

Brann-lege Knut Fjeldsgaard konstaterte raskt at Leciejewski i alle fall må stå over kampen mot Aalesund søndag.

I dag har Branns polske sisteskanse vært til en ny legesjekk. Da ble det klart at keeperen må stå over de neste tre kampene, ifølge Brann.no.

HJERNERYSTELSEN MEST ALVORLIG

Dagens legesjekk avdekket et mindre brudd i Leciejewskis kinnbein.

– Bruddet er lite. Det har oppstått akkurat der Sogndal-spilleren sitt kne traff, sier lege Knut Fjeldsgaard til Brann.no.

Det er ikke bruddet som gjør at Leciejewski er ute.

– Vi konstaterte allerede i går at Piotr pådro seg hjernerystelse. Det er først og fremst denne som gjør at han må ta pause fra fotballen en stund, sier Fjeldsgaard.

VIL SJEKKE MED NFF

Brann spiller mot Aalesund (20. mai), Fredrikstad (23. mai) og Tromsø (28. mai). Leciejewsi mister etter alt då dømme disse kampene

I utgangspunkt betyr dette at Branns unggutt Øystein Øvretveit står fra start i de kommende kampene, all den tid Branns reservekeeper Jørgen Mohus også er ute med en skade.

Mohus har i lengre tid slitt med en fingerskade, og har derfor trent som utespiller siden mars.

Sportslig adminstrativ ansvarlig i Brann, Rolf-Magne Walstad, forteller i en SMS til BA.no at de etter at skaden til Leciejewski ble kartlagt, vil sjekke om det er muligheter for å hente inn en korttidserstatter for Leciejewski.

Walstad understreker at det ikke er sikkert at de vil foreta seg noe, og at klubben er svært fornøyd med det Øystein Øvretveit har vist i Brann-trøyen.

Med andre ord virker det som om Brann ser det som uproblematisk å la Øystein Øvretveit starte eliteseriekamper, med at de føler seg sårbare ved at Øvretveit akkurat nå er den eneste friske keeperen.

20. juni spiller Brann mot Nest-Sotra. Da vil Piotr Leciejewski etter alt å dømme være spilleklar igjen.

Artikkeltags