Gå til sidens hovedinnhold

Piotr tilbake i Brann-trening

Artikkelen er over 9 år gammel

Etter to dagers påskefri var Brann i trening igjen fredag ettermiddag. Der var også Piotr Leciejewski med.

Branns polske førstekeeper pådro seg en skulderskade i serieåpningen mot Rosenborg for to uker siden.

Han sto derfor over Sandnes Ulf-kampen og har trent alternativt frem til nå.

Men på fredagens trening deltok polakken for fullt en times tid.

– Det kjennes greit ut, men jeg vil ikke konkludere med noe ennå. Vi må se hva som skjer de neste dagene, sier Leciejewski til BA.

MÅ SLENGE SEG BEGGE VEIER

– Piotr vil jo svært gjerne spille, men dette med smerte kan opptre på ulike måter. Selv om han ikke hadde problemer nå, kan de dukke opp i morgen, forklarer Branns fysioterapeut Gregor Monsen.

– Vi må se hvordan skulderen reagerer. Leddet som er skadet er stabilt og greit, men han må være fullt i stand til å gi hundre prosent. Vi er ikke tjent med en keeper som bare kan slenge seg én vei, smiler Monsen.

UTE I SEKS UKER

Markus Jonsson er ute med en leggskade, og var heller ikke i går tilbake. Dermed er det tvilsomt om årets kaptein rekker Molde-kampen.

– Det vil overraske meg om han spiller, sier Rune Skarsfjord til BA.

En som garantert er ute, er Tomasz Sokolowski. Oslo-karen vil være ute i minst seks uker, etter å ha pådratt seg en lårskade i kampen mot Sandnes Ulf.

– MR viser en delvis avrivning i overgangen mellom muskel og sene på baksiden av låret, i det vi kaller hamstringmuskulaturen, sier lege Knut Fjeldsgaard til Brann.no.

Han vil ikke spekulere i når midtbanespilleren vil være tilbake på banen, men sier det tidligst kan skje om seks uker.

– Kjedelige greier med disse skadene, vi får bare håpe det tar kortest mulig tid, sier Skarsfjord.

SLIK VAR TRENINGEN

Treningen fredag ettermiddag foregikk i vekselvis solskinn og snøføyk på Nymark.

Skarsfjord drillet Fredrik Haugen som hengende spiss, mens Fredrik Nordkvelle spilte defensiv midtbane sammen med Rodolph Austin.

På venstrekanten skiftet Erik Mjelde og Bentley på å spille på «førstelaget», det samme var også tilfellet i forsvar. Der byttet Erdin Demir og Hassan El Fakiri på venstreback, mens Christian Kalvenes og Lars Grorud skiftet på å være Zsolt Korcsmárs makker i midtforsvaret.

Treningen var lang, men udramatisk.

To mann hevet stemmen, først en eldre forbipasserende herre, som mente det var forkastelig å trene fotball på langfredag.

Deretter hevet Skarsfjord røsten, med beskjed om at det var utførelsen ute på banen som var forkastelig.

USIKKER PÅ MOLDE

– Det hjalp å kjefte litt! Det var jo helt stille utpå der, det er aldri et godt tegn, sier Skarsfjord, som er usikker på hva som venter Brann i Molde mandag.

– Jeg holder dem som seriefavoritt sammen med Rosenborg, men de har i likhet med de fleste andre vært ustabile i starten. De har svingt fra det veldig bra til det elendige. Sånn som oss, smiler han.