Rett inn i førsteelleveren

Artikkelen er over 13 år gammel

Til tross for bare en trening med Brann, mener Mons Ivar Mjelde at Maynor Suazo kan gå rett inn på Branns førstelag.

DEL

Tirsdag hadde spilleren fra Honduras sin første trening med Brann. Med en uke igjen til seriestart tror 26-åringen at han kan kjempe seg til en plass på laget.

– Jeg har en uke på meg til å overbevise treneren om at jeg er god nok for en plass på laget. Den skal jeg bruke godt, smiler Suazo.

Og sjefen selv utelukker ikke at nyervervelsen kan komme til å være blant de elleve som starter mandagens kamp mot Fredrikstad.

– Jeg kan ikke utelukke det, nei. Det avhenger hvordan det går denne uken, men han er i god form, og det skal bli spennende å se, sier Mons Ivar Mjelde.

– Jeg er duellsterk og løper mye, forteller han.

Derfor er han også aktuell for laget. Frem til nå har ikke Mjelde sett så mange andre alternativ enn Helge Haugen ved siden av Martin Andresen på den sentrale midtbanen. Nå har Brann-treneren det.

Suazo var kjent som en tøff spiller i Østerrike. Han pådro seg mange gule og røde kort.

– Jeg er tøff i spillestilen, men jeg er ærlig. Ingen av kortene jeg fikk var for munnbruk, forklarer han.

Mons Ivar Mjelde føler seg sikker på at den nye spilleren ikke vil oppleve de samme problemene med kortstokken til dommerne i norsk fotball.

– Jeg har selv spilt i Østerrike, og vet at det ikke tillates like mye der som i Norge. Det var på samme måte med Paul Scharner der nede, og han hadde jo ingen problemer her i Norge, slår Brann-treneren fast.

Tror du Suazo blir en suksess i Brann. Diskuter den nye spilleren her.

Artikkeltags