Joda, det er selveste Rune Skarsfjord som er gjest på TV 2s FotballXtra når alt skal avgjøres i siste serierunde søndag. BA vet at Brann-treneren skal sitte i studio med Davy Wathne, Daniel Nannskog, Mini og Ole Martin Årst.

– Vi skal ha en gjest, ja, men jeg kan ikke kommentere hvem det er, sier en hemmelighetsfull sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen, til BA.

Rune Skarsfjord trakk seg som kjent som Brann-trener onsdag. Utover en pressemelding der han gir BA og BT en del av skylden for at han måtte gi opp, har han ennå ikke villet snakke i media om bruddet med Brann. Men nå får han altså muligheten hos TV 2, der det koker før den spennende siste serierunden.

GØYESTE SIDEN 2005

Søndag vil Wathne & Co følge hver eneste kamp når det hele avgjøres, og Skarsfjord vil altså ha et vaktsomt blikk på klubben han egentlig skulle ha ledet fra sidelinjen!

I TV 2 gleder de seg stort over at det endelig er temperatur i norsk fotball igjen.

– Et slikt scenario, der alt skal avgjøres i siste runde, har vi ikke hatt siden 2005. Temperaturen på norsk fotball har kjølnet litt de siste årene, men nå koker det skikkelig her hos oss igjen. Jeg merker det i redaksjonen, nå er det norsk fotball det snakkes om. Utrolig gøy, og vi kommer til å få kjøre klipp fra andre kamper i de kampene vi selv sender søndag, så alt av betydning vil bli vist, reklamerer Jansen Hagen.

Det er CMore som sender Strømsgodset - Haugesund, der Godset tar gullet med seier. TV 2 sender Lillestrøm - Rosenborg på hovedkanalen og Brann - Tromsø på Zebra, mens altså Rune Skarsfjord er en av ekspertene i FotballXtras dekning av hele runden på TV 2 Sport.