Slapp inn tre mål

Kristjan Ørn Sigurdsson scoret mot Carmarthen Town.

Kristjan Ørn Sigurdsson scoret mot Carmarthen Town. Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Carmarthen Town scoret på tre av fire sjanser i andre omgang på Stadion. Likevel cruiste Brann videre i UEFA-cupen med 14-3 sammenlagt.

DEL

LES REFERAT FRA KAMPEN MELLOM BRANN OG CARMARTHEN TOWN HER.

Sist gang lagene møttes vant Brann 8-0. Lite tyder på at de halvprofesjonelle waliseerne har noe å stille opp med på dette nivået.

Etter åtte minutter sendte Petter Vaagan Moen i vei et skudd som seilte forbi Walisernes keeper og i mål.

Armann Björnsson økte ledelsen til 2-0 etter 17 minutter etter fint forarbeid av Erlend Hanstveit.

LAVT TEMPO
Til tross for lavt tempo og elendig motstand holder Brann koken. Robbie Winters satte inn to mål etter før halvtimen var gått, men overraskende nok reduserte waliserne ved Danny Thomas etter 37. minutter.

Stillingen er dermed 12-1 sammenlagt, og det var åpenbart at gjengen med postmenn, malere og regnskapsførere gledet seg stort over at de scoret mot bergenserne.

Målet kom etter en dødball etter at Eirik Bakke laget frispark.

Brann stiller med følgende elleve på banen i dag.

Etter pause var Brann i søvne. Carmathen gikk rett i angrep og satte inn redusering nummer to ved Timothy Hicks. De påfølgende minuttene haglet det rundt ørene på Thorbjørnsen, og det tok ti minutter før Brann viste hvor skapet skulle stå.

SVAK ANDREOMGANG
Første satte Kristjan Ørn Sigurdsson inn 5-2 etter en smekker dødball fra Vaagan Moen, deretter fløt Erlend Hanstveit igjennom hele forsvaret og klinket ballen lavt i laveste hjørne.

Til tross for at Brann presset noe voldsomt siste del av omgangen var det gjestene som scoret. Angrepet var svært pent, en ving ble spilt pent igjennom på kanten, han gikk helt ned til dørlinjen og la ballen over en utrusende Thorbjørnsen.

På bakerste stolpe sto Timothy Hicks og headet enkelt inn sitt andre for dagen.

Det var mange svakhetstegn i Branns andreomgang, først og fremst maktet ikke laget å score på de svært mange sjansene. Waliserne var farlige og scoret på tre av fire sjanser i omgangen.

Artikkeltags