Snuser på Mifsud

Av
Artikkelen er over 14 år gammel

Brann skal være interessert i Lillestrøms Michael Mifsud. Lillestrøm-spilleren utelukker ikke at karrieren fortsetter i Norge.

DEL

Etter det Romerikes Blad kjenner til, har både Start og Brann meldt sin interesse for LSK-toppscoreren. Mifsud vil ikke bekrefte det, men han forteller at det ikke er uaktuelt å fortsette karrieren i Norge.

- Jeg ønsker meg til en større klubb i en større liga enn den norske, men jeg har ikke skrevet under for noen klubber. Derfor holder jeg også alle muligheter åpne, sier Mifsud.

TAUS LUDVIGSEN

Branns sportssjef Per-Ove Ludvigsen ønsker verken å bekrefte eller avkrefte ryktene om at rødtrøyene skal være interessert i å hente malteseren.

- Vi står foran en veldig viktig kamp. Derfor skal vi ikke bruke krefter på å snakke om spilleroverganger, sier Ludvigsen til BA.

I sommer var alle broer brent for Michael Mifsud i LSK. Nå er spissen og klubbledelsen igjen på talefot.

Ingen utelukker at han forsetter i klubben.

- De har bedt meg om en samtale, og planen er at vi skal snakke sammen til uken. Så får vi se hva som skjer, sier Michael Mifsud.

ALLE MULIGHETER ÅPNE
- Broer brenner fort, men ingen steder bygges de så fort opp igjen som i fotball. Ingenting er absolutt i dette gamet. Da vi hørte at det var aktuelt for Michael å spille i Norge, ble det bestemt i sportslig utvalg at vi skulle ta en prat med ham, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft.

Om det ender med kontraktsforhandlinger, vet ikke manageren.

- Vi har allerede hatt samtaler og skal snakke sammen igjen. Men han har ikke fått noe tilbud, og det er heller ikke sikkert han vil få det. Det får tiden vise, sier LSK-manageren.

Artikkeltags