Brann-treneren har blitt kjent for sine gøyale påfunn etter at han tok over for Steinar Nilsen. I morgen er det duket for nye sprell. Da sender han hele Brann-troppen på Havsportvekas HavCamp i Austrheim.

– Jeg er opptatt av at spillerne skal møtes andre steder enn bare i garderoben eller på banen. Slik knytter vi sterkere bånd i gruppen, forklarer Rune Skarsfjord overfor klubbens eget nettsted.

Narvikingen innrømmer at markedsføringsverdien spiller inn når han har valgt å ikle Brann-spillerne våtdrakter og surfebrett.

– Det er positivt at Brann reiser ut i distriktet og møter folk. Med to uker til neste kamp er timingen veldig god, mener «Skars».

Ifølge leder i arrangør-organisasjonen, Odd Arne Blindheim skal de røde virkelig få testet seg.

– Spillerne skal få lov til å utfolde seg på sjøen, blant annet i den nye folkesporten «Stand Up Paddle board», sier han til Brann.no.

Det blir derimot ikke bare plasking i Austrheim. Før Skarsfjord slipper spillerne til sjøs skal det trenes fotball som normalt.

– Vi har først og fremst tilrettelagt med gode treningsforhold på gressbanen ved Austrheim Samfunnshus slik at onsdagens trening kan gjennomføres, for deretter å samles til sjø- og havsportaktiviteter i Mastrevik i Austrheim, opplyser Blindheim.