Gå til sidens hovedinnhold

Tapte så det sang

Artikkelen er over 13 år gammel

Petter Vaagan Moen klarte å score for Brann. Men det var ikke nok.

Siste målet kom på overtid: Andy Johnson smeller inn nok en scoring. Everton vant suverent på hjemmebane, med 6-1 i returoppgjoret mot Brann.

Spillemessig hang Brann med i store deler av første omgang. Men personlige feil straffet seg hardt. Og motstanden økte. Everton var ikke klart for å gi ved dørene.

I kampens 36. minutt scorer Aiyegbeni Yakubu Evertons første mål hjemme. Nå spøker det for UEFA-cupen for Brann.

Og like etter, - i 41. minutt - kom mål nummer to. Målscorer er Andy Johnson. Nå ligger Brann under totalt fire mål, ettersom de tapte med to mål da lagene møttes i Bergen 13. februar.

HELE KAMPREFERATET KAN DU LESE HER!

Men stemningen på Goodison Park er likevel upåklagelig. Heia Brann og Gullet ska' hem er stadig å høre.

Dermed sliter Brann alvorlig. Med tre mål mot seg på Goodison Park, ligger de under totalt fem mål mot Everton. Og bare et under kan hjelpe Brann videre i UEFA-cupen.

Brannfansen har ikke gitt opp håpet. Gullet ska' hem ljomer fortsatt fra tid til annen over gressmatten på Goodison Park.

KAMPENS ENESTE BRANN-MÅL
Og et kort øyeblikk var det kanskje også håp om at et under skulle inntreffe. Petter Vaagan Moen scoret! I kampens 60. minutt. 3-1 er stillingen nå. Og Byen e' Bergen ljomer over gressmatten. Petter Vaagan Moen er helt for en stakket stund.

Det hjalp bare så lite. 10 minutter senere er håpet om et under nesten slukket. Først smeller Evertons Mikel Arteta inn Evertons fjerde mål. Like etter leverer Aiyegbeni Yakubu sin tredje scoring. Dermed er stillingen 5-1 til de blåkledte.

Men ikke nok med det. På overtid topper Andy Johnson med nok en scoring til Everton.

Kampen er over. Og Brann er slått sønder og sammen.

1700 BRANN-FANS
Brann-fansen har satt sitt preg på kampen på Goodison Park. En time før avspark var de på plass og varmet opp med sang og godt humør.

36.568 tilskuere fulgte kampen på Goodison Park. Bataljonen har anslått at rundt 1700 av dem var bergensere som hadde tatt turen over til Liverpool. De ville se svenskgambiske Demba-Nyrén debutere på topp sammen med Thorestein Helstad.

Hele kampreferatet kan du lese her

Dette var Branns mannskaper fra start i retur-oppgjøret med Everton:

Håkon Opdal
Bjørn Dahl, Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason, Erlend Hanstveit
Jan Gunnar Solli, Hassan El Fakiri, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen,
Thorstein Helstad, Njogu Demba-Nyrén.